Napisano 9 Grudzień 200618 l Witam Sciągłem ze stronki Autodesk 3D max'a 9 wersje trial. Instalacja przebiegła pomyślnie. Problem pojawia się wtedy gdy odpalam program po raz pierwszy pojawia się okienko z komunikatem: Autodesk 3ds Max 9 Produkt Activation IMPORTANT! You must activate ypur product before you can use it. License status [9.1.4] What would you like to do? 1)Activate the product Select this to start Register Today, where you cn submit an activation request or enter a activation code you have received from Autodesk 2) Run the produkt Select this option to use the product now. --> ta opcja jest szara i nie da jej się zaznaczyć Może ktoś z was wie co jest nie tak i jak zrobić żeby było dobrze. Pozdro
Napisano 9 Grudzień 200618 l Autor Tylko jest taka srawa że wersję 3ds max'a trial instalowalem po pełnym formacie i zmianie systemu z Xp Profesional na Xp Home Edition. Wiec chyba tu nie chodzi o format dysku. Dzięki za pomoc i dobre checi a może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł. Pozdro
Napisano 13 Grudzień 200618 l mi działała instalacja i mogłem se właczyć triala wersje :D spróbuj tą pierwszą opcje i spróbuj tam zmienić 000-00000000 na coś kolwiek innego , powinno pomóc...
Napisano 14 Grudzień 200618 l Autor Hmm to bardzo dziwne bo jak ja zmienilem jedna cyferke w serial code to odrazu 3d max chciał się rejestrować jako pełna wersja a nigdzie nie widziałem żeby szło wybrać wersję Trial. Może coś mam z systemem i kompem że nie idzie. Dzięki za pomoc Pozdro
Napisano 12 Marzec 201015 l No to ściągnijcie sobie Patcha ze strony autodesku. Problem był związany z przekroczeniem daty i został poprawiony.