artur728 Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Witam Sciągłem ze stronki Autodesk 3D max'a 9 wersje trial. Instalacja przebiegła pomyślnie. Problem pojawia się wtedy gdy odpalam program po raz pierwszy pojawia się okienko z komunikatem: Autodesk 3ds Max 9 Produkt Activation IMPORTANT! You must activate ypur product before you can use it. License status [9.1.4] What would you like to do? 1)Activate the product Select this to start Register Today, where you cn submit an activation request or enter a activation code you have received from Autodesk 2) Run the produkt Select this option to use the product now. --> ta opcja jest szara i nie da jej się zaznaczyć Może ktoś z was wie co jest nie tak i jak zrobić żeby było dobrze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 serial 000-00000000 jest zakazany :* formaT C: powinno pomóc :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 Tylko jest taka srawa że wersję 3ds max'a trial instalowalem po pełnym formacie i zmianie systemu z Xp Profesional na Xp Home Edition. Wiec chyba tu nie chodzi o format dysku. Dzięki za pomoc i dobre checi a może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 mi działała instalacja i mogłem se właczyć triala wersje :D spróbuj tą pierwszą opcje i spróbuj tam zmienić 000-00000000 na coś kolwiek innego , powinno pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 Hmm to bardzo dziwne bo jak ja zmienilem jedna cyferke w serial code to odrazu 3d max chciał się rejestrować jako pełna wersja a nigdzie nie widziałem żeby szło wybrać wersję Trial. Może coś mam z systemem i kompem że nie idzie. Dzięki za pomoc Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark1309 Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 mam taki sam problem nie moge aktywowac 3dsmaxa 2009 trial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 No to ściągnijcie sobie Patcha ze strony autodesku. Problem był związany z przekroczeniem daty i został poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi