achri Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Witam, znalazlem dzisiaj chwilke by cos wyrzeźbić w ramach treningu, w planie jest wykorzystanie naszych "ludowych" klimatow w polaczeniu z fantasy :) Proste modele, szybka "zabawa", mam juz w zamysle cus co bedzie delikatnie "wylazic" gdzies z ciemnosci wnetrza kamienicy ruin takowych. Glownie prosze o techniczne porady, trza sie doskonalic wiec wszelakie komentarze konstruktywne mile widziane :) W zalaczniku o dziwo, zalacznik :) pierwszy progresss screenik :) pozdro AChri
tweety Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 achri: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
mirach Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Troche poly to ma, ale wygląda bardzo ladnie, również temat ciekawy, zycze powodzenia w projekcie. Mirach
achri Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 Wstępny dobór tekstur.Fastos testos redneros. MR.FG.HDRI Jeszcze troszke detali do wymodelowania, malowanie tekstur i bedzie kolejnos progresos :) Pozdrowki achri
JohnyCa Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 No świetnie. Taki klimat mi się podoba. Więcej powiem jak zobaczę większy render. Powodzenia.
satanicus1991 Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Bardzio mi się podoba. Takie prace są właśnie trudne: jak trzeba coś ładnie ubrudzić! Powodzenia, dawaj większe rendery ;)
artur728 Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Bardzo ciekawy pomysł podoba mi się. Tylko czemu takie małe rendery. Daj dużo wieksze by nacieszyc oczy. Pozdro
achri Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Napisano 13 Grudzień 2006 Ale zapierdzielnik :) nie ma czasu pobawic sie kamienica :) no nic to takie czasy :) dlatego tez lekki update, bardzo lekki w zasadzie lekko wieksza rozdzialka mam nadzieje ze next juz bardziej progressowy wkrotce :) wszelakie komentarze mile widziane :) pozdrowki achri
Gość obo Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Ładnie to się prezentuje. Fajne teksturki. Ale chyba przewidujesz jeszcze coś modelować? ;) Pozdrawiam
achri Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Napisano 14 Grudzień 2006 tak tak to jest embrion dopiro :) hehe
Rekomendowane odpowiedzi