Napisano 11 Grudzień 200618 l Witam, znalazlem dzisiaj chwilke by cos wyrzeźbić w ramach treningu, w planie jest wykorzystanie naszych "ludowych" klimatow w polaczeniu z fantasy :) Proste modele, szybka "zabawa", mam juz w zamysle cus co bedzie delikatnie "wylazic" gdzies z ciemnosci wnetrza kamienicy ruin takowych. Glownie prosze o techniczne porady, trza sie doskonalic wiec wszelakie komentarze konstruktywne mile widziane :) W zalaczniku o dziwo, zalacznik :) pierwszy progresss screenik :) pozdro AChri
Napisano 11 Grudzień 200618 l achri: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 11 Grudzień 200618 l Troche poly to ma, ale wygląda bardzo ladnie, również temat ciekawy, zycze powodzenia w projekcie. Mirach
Napisano 11 Grudzień 200618 l Autor Wstępny dobór tekstur.Fastos testos redneros. MR.FG.HDRI Jeszcze troszke detali do wymodelowania, malowanie tekstur i bedzie kolejnos progresos :) Pozdrowki achri
Napisano 12 Grudzień 200618 l No świetnie. Taki klimat mi się podoba. Więcej powiem jak zobaczę większy render. Powodzenia.
Napisano 12 Grudzień 200618 l Bardzio mi się podoba. Takie prace są właśnie trudne: jak trzeba coś ładnie ubrudzić! Powodzenia, dawaj większe rendery ;)
Napisano 12 Grudzień 200618 l Bardzo ciekawy pomysł podoba mi się. Tylko czemu takie małe rendery. Daj dużo wieksze by nacieszyc oczy. Pozdro
Napisano 13 Grudzień 200618 l Autor Ale zapierdzielnik :) nie ma czasu pobawic sie kamienica :) no nic to takie czasy :) dlatego tez lekki update, bardzo lekki w zasadzie lekko wieksza rozdzialka mam nadzieje ze next juz bardziej progressowy wkrotce :) wszelakie komentarze mile widziane :) pozdrowki achri
Napisano 14 Grudzień 200618 l Ładnie to się prezentuje. Fajne teksturki. Ale chyba przewidujesz jeszcze coś modelować? ;) Pozdrawiam