Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, znalazlem dzisiaj chwilke by cos wyrzeźbić w ramach treningu, w planie jest wykorzystanie naszych "ludowych" klimatow w polaczeniu z fantasy :)

Proste modele, szybka "zabawa", mam juz w zamysle cus co bedzie delikatnie "wylazic" gdzies z ciemnosci wnetrza kamienicy ruin takowych.

Glownie prosze o techniczne porady, trza sie doskonalic wiec wszelakie komentarze konstruktywne mile widziane :) W zalaczniku o dziwo, zalacznik :) pierwszy progresss screenik :)

pozdro

AChri

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

achri: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek.

Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian.

W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.

Napisano

Troche poly to ma, ale wygląda bardzo ladnie, również temat ciekawy, zycze powodzenia w projekcie.

Mirach

Napisano
  • Autor

Wstępny dobór tekstur.Fastos testos redneros. MR.FG.HDRI

Jeszcze troszke detali do wymodelowania, malowanie tekstur i bedzie kolejnos progresos :)

Pozdrowki

achri

Napisano

No świetnie. Taki klimat mi się podoba. Więcej powiem jak zobaczę większy render. Powodzenia.

Napisano

Bardzio mi się podoba. Takie prace są właśnie trudne: jak trzeba coś ładnie ubrudzić! Powodzenia, dawaj większe rendery ;)

Napisano

Bardzo ciekawy pomysł podoba mi się. Tylko czemu takie małe rendery. Daj dużo wieksze by nacieszyc oczy.

Pozdro

Napisano
  • Autor

Ale zapierdzielnik :) nie ma czasu pobawic sie kamienica :) no nic to takie czasy :) dlatego tez lekki update, bardzo lekki w zasadzie lekko wieksza rozdzialka mam nadzieje ze next juz bardziej progressowy wkrotce :) wszelakie komentarze mile widziane :)

C.jpg

pozdrowki

achri

Napisano

Ładnie to się prezentuje. Fajne teksturki.

Ale chyba przewidujesz jeszcze coś modelować? ;)

Pozdrawiam