Napisano 12 Październik 200321 l Zdecydowalem sie porzucic temat Carrey gdyz jest ona dla mnie troche za teudna w zwiazku z rzutami z perspektywa:P A ja przeciez jeszcze nie skonczylem zadnego projektu wszystko czego sie nauczylem to z tutoriali ktorych nota bene ani razu nie konczylem:) Zabieram sie Za Ferrari 360 Modene wydaje mi sie latwiejsza:) I tutaj jest jush co nie co:P Prosze o wszelka pomoc i komentarze. Mam nadziee ze dzieki Wam uda mi sie skonczyc PIERWSZA prace w Maxie [piwo]
Napisano 12 Październik 200321 l no jak narazie niezle :) jest tego jeszcze troche malo wiec ciezko ocenic :)
Napisano 12 Październik 200321 l krzywo przy świetle pozatym to już ne jest 1 pracka to 2 :] niezapominaj o tym :P
Napisano 12 Październik 200321 l Autor Kurcze i znowu mam problem.......chodzi o zaznaczone poligony na obrazku....Chce zrobic tak aby znalazly sie troszke pod \"glowna\" maska i zeby nie ingerowac w inne vertexy ale nie wiem jaka metoda ..bo przesuwanie vertrxow nic nie daje ...moze mozna to zrobic za pomoca extrude ale nie wiem jak
Napisano 12 Październik 200321 l usuń te polygony, a następnie zaznacz krawędzie i daj extrude... albo poprostu zaznacz krawędzie i przesuń je z przytrzymanym klawiszem shift, to praktycznie to samo co extrude :) powodzenia [piwo]
Napisano 12 Październik 200321 l Autor Praca bardzo powoli idzie naprzod ale coz jestem rowniez BARDZO poczatkujacy:) Co wy na to?
Napisano 12 Październik 200321 l Autor a o to Siatka jakby jakies watpliwosci byly:P Wiem ze jest cos nie tak przy zbiegach uszczelki przedniej szyby........moze ma ktos jakies pomysly jak to usunac?
Napisano 12 Październik 200321 l Ciekawe ile czasu Ci zajmie zrobienie tych wytłoczeń na przednich nadkolach i drzwiach... miło to ich nie wspominam a czeka mnie druga przeprawa z nimi :) Cekam na ciąg dalszy :)
Napisano 13 Październik 200321 l a czy przetłoczenia na błotniku(koło przednich lamp) powinny tak wyglądać?? Dla mnie coś tam jest nie tak :) pozdrawiam...