Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zdecydowalem sie porzucic temat Carrey gdyz jest ona dla mnie troche za teudna w zwiazku z rzutami z perspektywa:P

A ja przeciez jeszcze nie skonczylem zadnego projektu wszystko czego sie nauczylem to z tutoriali ktorych nota bene ani razu nie konczylem:)

Zabieram sie Za Ferrari 360 Modene wydaje mi sie latwiejsza:)

I tutaj jest jush co nie co:P

Prosze o wszelka pomoc i komentarze.

Mam nadziee ze dzieki Wam uda mi sie skonczyc PIERWSZA prace w Maxie [piwo]

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no jak narazie niezle :) jest tego jeszcze troche malo wiec ciezko ocenic :)

Napisano

krzywo przy świetle

pozatym to już ne jest 1 pracka to 2 :]

niezapominaj o tym :P

Napisano
  • Autor

Kurcze i znowu mam problem.......chodzi o zaznaczone poligony na obrazku....Chce zrobic tak aby znalazly sie troszke pod \"glowna\" maska i zeby nie ingerowac w inne vertexy ale nie wiem jaka metoda ..bo przesuwanie vertrxow nic nie daje ...moze mozna to zrobic za pomoca extrude ale nie wiem jak

Napisano

usuń te polygony, a następnie zaznacz krawędzie i daj extrude... albo poprostu zaznacz krawędzie i przesuń je z przytrzymanym klawiszem shift, to praktycznie to samo co extrude :) powodzenia [piwo]

Napisano
  • Autor

Praca bardzo powoli idzie naprzod ale coz jestem rowniez BARDZO poczatkujacy:)

Co wy na to?

Napisano
  • Autor

a o to Siatka jakby jakies watpliwosci byly:P

Wiem ze jest cos nie tak przy zbiegach uszczelki przedniej szyby........moze ma ktos jakies pomysly jak to usunac?

Napisano

Ciekawe ile czasu Ci zajmie zrobienie tych wytłoczeń na przednich nadkolach i drzwiach... miło to ich nie wspominam a czeka mnie druga przeprawa z nimi :)

Cekam na ciąg dalszy :)

Napisano

a czy przetłoczenia na błotniku(koło przednich lamp) powinny tak wyglądać?? Dla mnie coś tam jest nie tak :)

pozdrawiam...