Napisano 13 Grudzień 200618 l alescie sie uparli na te roboty tułów i rece są swietne reszta przecietna, mam na mysli koncept. a co do wykonania to z takiego malego rendera wyglada ok joł joł
Napisano 13 Grudzień 200618 l yyyy - a co to??? znaczek pocztowy?? a na serio - daj wieksze bo naprawde malo widac - i przy okacji siateczke :) oisoia
Napisano 14 Grudzień 200618 l Mi się podoba ale...te "nóżki" czy coś w tym stylu nie wyglądają dobrze.
Napisano 15 Grudzień 200618 l Przeważnie to ja się zachwycam każdą pracą na tym forum ale to wyjątkowo mi się nie podoba. Jak patrze na tego robota to zdaje mi się że zaraz straci równowagę i przechyli się w przód robiąc dziurę w podłodze. No niby to robot więc możliwe byłoby utrzymanie równowagi w takiej pozie ale i tak wydaje mi się to takie niestabilne. Ogólnie ten koncept do mnie nie przemawia.
Napisano 16 Grudzień 200618 l Mi się podoba nietypowe podejście do modelu. Ogół bardzo ładny, ale czegoś mu brakuje.
Napisano 17 Grudzień 200618 l maxior6- przedewszystkim większego rendera, siatki i chyba paru kończyn XD