ledyr Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 alescie sie uparli na te roboty tułów i rece są swietne reszta przecietna, mam na mysli koncept. a co do wykonania to z takiego malego rendera wyglada ok joł joł
ftorek Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 yyyy - a co to??? znaczek pocztowy?? a na serio - daj wieksze bo naprawde malo widac - i przy okacji siateczke :) oisoia
Gość michlord Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Mi się podoba ale...te "nóżki" czy coś w tym stylu nie wyglądają dobrze.
Temporal Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 Przeważnie to ja się zachwycam każdą pracą na tym forum ale to wyjątkowo mi się nie podoba. Jak patrze na tego robota to zdaje mi się że zaraz straci równowagę i przechyli się w przód robiąc dziurę w podłodze. No niby to robot więc możliwe byłoby utrzymanie równowagi w takiej pozie ale i tak wydaje mi się to takie niestabilne. Ogólnie ten koncept do mnie nie przemawia.
Ardeni Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Heh tyle komentów o kawałek "robota"... no comments
Paq Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Mi się podoba nietypowe podejście do modelu. Ogół bardzo ładny, ale czegoś mu brakuje.
madman1987 Napisano 17 Grudzień 2006 Napisano 17 Grudzień 2006 maxior6- przedewszystkim większego rendera, siatki i chyba paru kończyn XD
Rekomendowane odpowiedzi