thud Napisano 12 Październik 2003 Napisano 12 Październik 2003 1. mozecie powiedziec gdzie moge znalezc jakies tutki nt. \"dawania\" kosci postaci; chodzi mi koniczenie o bones (nie chce nt. character studio, bo chce sie nauczyc bones\'ow); jaki rodzaj IK Slover jest najbardziej odpowiedni do postaci organicznej i jak nadac te kosci?? z gory thx
Bacry Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Bardzo mi się podobają twoje odpowiedzi Drug. Najlepiej odeślij go jeszcze na forum3d.kom-net. Jak nie znasz odpowiedzi to lepiej nic nie pisz. A jeżeli chodzi o helpa Maxowego to akurat o IK nie jest za wiele powiedziane.
dr Ug Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Nie wiem o co Ci chodzi. Pytal o miejsca z tutkami. Wiele razy ludzie byli odsylani na total3d do tutoriali. Skoro sa lepsze miejsca, to dlaczego o nich nie napisales? Ktos wstal lewa nozka...
thud Napisano 13 Październik 2003 Autor Napisano 13 Październik 2003 thx Drug, ale na 3dtotal juz patrzalem i niestety bylo tylko na temat character studio :( a w helpie rzeczywiscie jest malo, ale thx
MeG Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 no poszukalam troche moze ci sie to przyda tutorial 1 = basics SPLINE 3D animation tutorials tu musisz szukac co jmoze ci sie przydac polycount tuts dalej trzeba troche pogrebac cos sie napewno znajdzie cg talk tutorials tips and tricks hmm basics bones ( joanna d´arc hierarchy joanna d´arc skinning jonanna d´arc no jak cos znajde jeszcze to sie podziele :)
Bacry Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 A nie wiem jakoś tak mnie naszło. Sam bym coś poczytał na ten temat po polsku. A tak ciągle po omacku.:D Sorry;)
thud Napisano 13 Październik 2003 Autor Napisano 13 Październik 2003 wielkie dzieki MeG!!! o to chodzilo
Rekomendowane odpowiedzi