adek Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Kajko i Kokosz na DVD juz 15 grudnia 2006! Film dostepny bedzie w Empikach i sprzedazy internetowej w serwisie www.stopklatka.pl . Edycja limitowana! Zawartosc plyty DVD - Kajko i Kokosz 1. Film Kajko i Kokosz 2. Jak powstał Kajko i Kokosz w 3D - proces produkcji i materiał z planu. 3. Rozmowa z Januszem Christą wzbogacona o prezentację twórczości artysty. 3. Zwiastun Dodatek Specjalny: \"Sen Kowalskiego\" Krótkometrażowa animacja Studia Virtual Magic. 1. Teledysk 2. Wersja reżyserska
KLICEK Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 czekaj czekaj bo ja chyba jestem troche w tyle to byla juz premiera kinowa ? hehe
Sowiasty Napisano 22 Grudzień 2006 Napisano 22 Grudzień 2006 A ja miałem okazję obejrzeć film i muszę przyznać że lepszej rodzimej produkcji jeszcze nie widziałem. Biorąc pod uwagę że jest to tylko krótki metraż jako próba przed czymś większym to zapowiada się obiecująco. Trzymam kciuki
illy Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 czy tam czasem sfx nie robil nasz forumowy kolega Mellodeque? edit: tak, efekty dzwiekowe robil Mell
Rekomendowane odpowiedzi