Łukasz Misztela Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 Witam:)wiec tak:)mam zamiar namalować taka scenkę:) :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Osierocony młody wiking, którego ojciec był wielkim wojownikiem i dobrym władcą, chce stanąć na równi z innymi do walki, lecz broń którą pozostawił mu ojciec była bardzo ciężka, gdyż tężyzna młodego jeszcze następcy tronu nie była wystarczająca. Lecz gdy przyszło zagrożenie jakaś wielka moc pozwoliła mu dzwignąć ciężki miecz i stanąć do walki. pozdrowionka mam nadzieje ze sie wyrobie:)
miriam Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Historia jak na scenariusz filmowy ;). zapowiada się ciekawie :]. . . Powodzenia
Łukasz Misztela Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 witam:) a ja dalej zapodaje progres:)
Łukasz Misztela Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 i ja swoje dalej jade:P zastanawiam sie co dac w tle:( i zabardzo nie mam pomyslu pozdro
Arkadian Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Może las, upiorny las w tle :). Wilki będą pasowały na tym tle...
Rekomendowane odpowiedzi