Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam taki ot postanowiłem wymodelować nabyte niedawno słuchaweczki. Napiszcie co sądzicie na ten temat. Btw będe potrzebował Waszej pomocy przy materiałach . Liczę na konstruktywną krytykę.

render03wn6.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Babilon Ku..wa????????

tia....

A co to ma byc????????

Taki model sluchawek czy co???

Czegos madrzejszego nie mogles napisac?.......

Dziwne ze Cie jeszcze jakis Mod nie zjechal... albo zbanowal...

Napisano

Nio nie powiem ze z nazwa słuchawek pojechałeś tu na forum obowiazuje cenzura a nie nazwa pod obrazkiemtego typu Babilon Ku**a to na tym forum nie przystoi.

A tak na poważnie jakij firmy to są słuchawki?

Pozdro

Napisano

Hm.... podpis pod obrazkiem jak najbardziej szczeniacki. Model niby ok, zobaczymy materiały, co za soft używasz ? I gdzie jest moderator !!! może niektórych drażnią takie napisy

Napisano

To mi wygląda na Sennheiserki hd-400 coś tam. Takie ferrari w wersji dla ubogich.

Podpis miał być taki elo elo i w wogóle fajny, a powinieneś wiedzieć, że w tych czasach już takie rzeczy nie przechodzą.

to tyle. model całkiem spoko.

pzdr

Napisano

Tadzio,Artur728,FaNTOMAS, -Ukash- i nni których oburzył ten opis przepraszam sorka nie przylookałem co wstawiam, zmeczony bylem i nie przyuwzylem - opis byl dla siebie tak dla jaj broń Boże żeby kogokolwiek urazić. Jeszcze raz najmocniej przepraszam nie bylo to moim celem :/

Słuchaweczki zaiste senheissery HD-437 - nom niestety na dorższe mnie nie stać a te mi akurat wystarczają - zwłaszcze ze dostałem je taniej niz normalnie chodza z winy psrtzedawcy :D

Soft - nom nic poza maxem 7-ką i vrayem pod niego. I dla estetyki auto level w psie.