Napisano 17 Grudzień 200618 l Witam taki ot postanowiłem wymodelować nabyte niedawno słuchaweczki. Napiszcie co sądzicie na ten temat. Btw będe potrzebował Waszej pomocy przy materiałach . Liczę na konstruktywną krytykę.
Napisano 18 Grudzień 200618 l Babilon Ku..wa???????? tia.... A co to ma byc???????? Taki model sluchawek czy co??? Czegos madrzejszego nie mogles napisac?....... Dziwne ze Cie jeszcze jakis Mod nie zjechal... albo zbanowal...
Napisano 18 Grudzień 200618 l Nio nie powiem ze z nazwa słuchawek pojechałeś tu na forum obowiazuje cenzura a nie nazwa pod obrazkiemtego typu Babilon Ku**a to na tym forum nie przystoi. A tak na poważnie jakij firmy to są słuchawki? Pozdro
Napisano 18 Grudzień 200618 l Hm.... podpis pod obrazkiem jak najbardziej szczeniacki. Model niby ok, zobaczymy materiały, co za soft używasz ? I gdzie jest moderator !!! może niektórych drażnią takie napisy
Napisano 18 Grudzień 200618 l To mi wygląda na Sennheiserki hd-400 coś tam. Takie ferrari w wersji dla ubogich. Podpis miał być taki elo elo i w wogóle fajny, a powinieneś wiedzieć, że w tych czasach już takie rzeczy nie przechodzą. to tyle. model całkiem spoko. pzdr
Napisano 18 Grudzień 200618 l Autor Tadzio,Artur728,FaNTOMAS, -Ukash- i nni których oburzył ten opis przepraszam sorka nie przylookałem co wstawiam, zmeczony bylem i nie przyuwzylem - opis byl dla siebie tak dla jaj broń Boże żeby kogokolwiek urazić. Jeszcze raz najmocniej przepraszam nie bylo to moim celem :/ Słuchaweczki zaiste senheissery HD-437 - nom niestety na dorższe mnie nie stać a te mi akurat wystarczają - zwłaszcze ze dostałem je taniej niz normalnie chodza z winy psrtzedawcy :D Soft - nom nic poza maxem 7-ką i vrayem pod niego. I dla estetyki auto level w psie.