krzyhhh Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 fatal error Oo .... nie wiem co jest.. po odpaleniu scenki.. po np 2min (czasami nawet nie tyle) ... się wywala max Oo .. nawet nic nie robiąc... tjb. był zapisany z jakimś błędem.. :/ wiecie czego to może być wina ? (+) Dzieje się to po unhide jakiego kolwiek z layerów :( miał ktoś już taki problem ?
mujas Napisano 18 Grudzień 2006 Napisano 18 Grudzień 2006 Mi się wywalał max po prostu się zamykał ale po dłuższej chwili 4 min i doszedłem do wniosku że była to wina Directa, zmieniłem na GL i chodzi. Nic nie napisałeś jak skąplikowaną masz tą scene (jeśli scena jest bardzo duża to przy unhide pamięci może brakować i to może być przyczyną wykładki,wtedy pomaga swith), rozumię że tylko na tej danej się wykłada,jeśli masz 2 minuty to spróbój ją pozapisywać na mniejsze i jakoś szukać przyczyny wykładki zakłądając że jakiś obiekt jest
krzyhhh Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Napisano 18 Grudzień 2006 dokładnie ... zmieniłem na openGL i chodzi.... widocznie sprzętowo nie wyrtabiało.. ale dziwne... nigdy tak nie miałem przy większych nawet scenach
Rekomendowane odpowiedzi