ramzess Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 ocencie sami , nie mam pomyslu na layout jak rowniez na tresc strony :) wszelkie pomysly mile widziane http://www.animacja.info Ramzess
FlooX Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 kolejna kopia maxiora :> jak do **** to nie pokazuj
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 to jest na jakimś enginie? czy sam wyskrobałeś?
ramzess Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 dorwalem taki skrypt, ktos na allegro sprzedawal za jakies smieszne pieniadze - za pieniadze takie jak skrypt wyglada :) logo zrobila moja siostra , a stronke uruchomilem, zeby sie nie marnowala domena, poza tym google ads robi swoje zawsze :) macie jakies propozycje na stronke pod ta domena ? moge rozpoczac wspolprace jesli ktos ma jakis pomysl ciekawy pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 może serwis o animacji :] bo tego w polsce nie ma
Knysha Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Zmien tego lay'a - im szybciej, tym lepiej dla Ciebie...
Maceo Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Myślę, że wszystko co jest do powiedzenia ujałeś w swoim pierwszym poście ;)
illy Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 domena tylko po to zeby byla? strona zeby domena pusta nie byla? eeee?
hcpiter Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 no jak w samym temacie masz strona do **** to nie ma co oceniac :D do **** :D
Rekomendowane odpowiedzi