Napisano 21 Grudzień 200618 l Serdecznie witam wszystkich zainteresowanych :) Jest mi niezmiernie miło przedstawić Wam moje 3 fotografie z tematu "Ludzkie zakamarki". Temat ten nie należy do prostych w fotografii. Chwila wstępu: Starłem się uzyskać jak najbardziej odpowiedni charakter, "Ludzkie zakamarki" oprócz małych przytulnych miejsc, kojarzą mi się z wielkimi aglomeracjami, w każdym z takich miejsc można znaleźć dla siebie "zakamarek". W pędzącym kosmopolitycznym świecie coraz bardziej utożsamiamy się z metropoliami, żyjemy w nich, czujemy jak nasze miasto żyje, i to właśnie jest dla mnie "Ludzki zakamarek". Pierwsze zdjęcie: Drugie zdjęcie: Trzecie zdjęcie: ...przepraszam ale wkrótce dodam ustawienia aparatu :)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Nie czaje jak wstęp łączy się z zdjęciami, a te są bardzo dobre, szczególnie pierwsze mi się podoba (ma charakter :) ) może napisz jeszcze, gdzie były robione
Napisano 23 Grudzień 200618 l Autor Dzięki za komentarze. I zachęcam do dalszej dyskusji ... Aktualnie tam gdzie jestem nie mam internetu i jedyną droga dostępu okazał się telefon nokia6103. ... streaker... Wstęp na za zadanie wyjaśnia dlaczego te a nie inne foto dałem do bitwy. Poniżej dodam opisy do zdjęć. Dzięki że Ci się podobają. ...ofca... Już mówię. 1. Foto la Rambla .. Bardzo ruchliwa ulica w Barcelonie mnóstwo sklepów mnóstwo butików pełen szał zakupów, balkony właśnie z tej ulicy. Model aparatu: ROLLEI DA 10 czas 1,5s iso 100 liczbaF 3,6 kompensacja naświetlenia 0,7 krok ... 2. Foto: metro linia numer 1 barcelona czas 1,3s iso 100 liczbaF 3,2 ogniskowa 7mm ... 3. Foto: Camp Nou czas 1/458s liczbaF 6.5 iso 50. Chyba z pół godziny to pisałem dzięki t9 trwało to tylko pół godziny a nie dwie hehe. Pozdrawiam i życzę Wszystkim Wesołych i radosnych Świat..!
Napisano 30 Grudzień 200618 l zazdroszcze... :( VeB ! ostatnei zdjecie naj naj naj...jak bedziesz mial neta , mozna prosic o wiecej zdjec jego ? :(
Napisano 30 Grudzień 200618 l Autor hej.. mam już neta.... można liczyć na więcej zdjęć..."Jego" ?? to znaczy stadionu?. dzięki i pozdrawiam :) buy...