Matuzalem Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 Witam Właściwie to pytanie jest mocno teoretyczne, ale zapytać nie szkodzi :] Czy jest ktoś mi wstanie podać nazwę dobrego tablet-a, który by kosztował nie więcej niż 350 zł? Linki, opis, nazwy będę wdzięczny... Pozdrawiam
maverick sheep Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 przegladnij watek z tabletami jak do 350 to chyba najrozsadniej volito2 firmy wacom (cos kolo 220).. reszte kasy przepic zeby miec natchnienie do malowania pozdrawiam
Matuzalem Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Napisano 28 Grudzień 2006 a np. ten: http://www.wacom.tami.pl/?id=2&idp=7307&np=Wacom_Graphire_4_Classic_+_Paint_Shop_Pro_X Pozdrawiam
sanki Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 no ten to jest do 350 ale netto jezeli nie zauwazyles, dlatego maverick zaproponowal volito
naeq Napisano 28 Grudzień 2006 Napisano 28 Grudzień 2006 A ja w pewnym sklepie za niecałe 400 zł wraz z wysyłką zamówiłem WACOM Graphire4 Classic i jest to chyba najlepszy wybor za tą cenę. Pentagramów w ogóle się nie opłaca, każdy kto miał z nimi styczność moze ci powiedzieć... a Wacom to taki Mercedes :))
Rekomendowane odpowiedzi