filoos Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 Witam i prosze o ocene. Pozzdrawiam i dziekuje ;]
duck Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 niezłe te vektorki. imho troche kiepski pomysł z nadaniem pattern na zespół, nie pasuje. nie podoba mi sie menu(przyciski), oraz te smugi pociągnięte az do samego dołu przez główne okienko. ja bym jeszcze pokombinował, bo jakos sie to kupy nie trzyma.. pzdr
JmTm00 Napisano 29 Grudzień 2006 Napisano 29 Grudzień 2006 i klimatem nie leży...ni to rock ni to techno...nie wiem co gra zespół ;)
hax0r Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Tak cyber-punkowy mp3 w czaszce do gitarki :P Klimat nie halo kolorki spoko wypelnij trescia :)
piksar Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 graficznie fajnie, ale faktycznie nie wiadomo co graja - kapela na zdjęciu wygląda jak z wesela a ludzie w tle jak z techno party. Kolory i koncept fajne.
!Ewert Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 według mnie każdy zespól jest inny a z tym sie wiąże klimat strony;p ale tak ogólnie to mi sie nie podoba ta strona;) Pozdrawiam
FlooX Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 a czemu ja nic nie widze, a chciałbym zobaczyć ?
cta Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 bo tylko wybrańcy mogą zagłębiać się w odchłań tej grafiki...
3de Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 pomysł fajny ale: 1. usuń te pionowe motionblury 2. usuń patern z kapeli 3. usuń to coś rozmazane za zespołem 4. tancerzy pozostaw wyrażnych ale mniejszych 5. przyciski jeden kolor, ew delikatny gradient podobnej barwy ale jak napisałem wyżej pomysł bardzo fajny
Knysha Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Jak juz odkopali ;] Sry, ale jak patrze na ten interface, cisna mi sie na usta te slowa - wies tanczy i spiewa :D ;)
Rekomendowane odpowiedzi