Napisano 30 Grudzień 200618 l przerzucięłm sie z 3dmaxa 3 na ósemke :D mam prolem odnośnie takiego klawisza w 3 jak " v " po nacisnięciu którego mogłem swobodnie obracać ogółem w 8 niestety tego niema gdzie to jest?? P.S bardzo prosiłbym o jakąś książke na temat 3d maxa 8 bo jestem zielony przez ten przerzut:D
Napisano 30 Grudzień 200618 l mrozik26: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Temat ma zawierać dokładne wytyczne co do poruszanego problemu. Nazwanie wątku "problem" jest sprzeczne z regulaminem forum. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. rzecz nastepna: Wszelkie kwestie dotyczace podstawowej obslugi programu mozna znalezc pod klawiszem F1 (help programu) Znajdziesz tam mase przykladów, tutoriali i szczególowe opisy fukncji programu. Jesli nie posiadasz plików help do programu znajdziesz je w dziale FAQ (link) Poza tym prosilbym o wykazanie sie odrobina samoinicjatywy i przeszukania http://www.google.com gdzie szybko mozna znalezc odpowiedz. Zadawanie banalnie prostych pytan jest niezgodne z regulaminem forum: zadawanie pytan (link). Pozdrawiam
Napisano 31 Grudzień 200618 l help -> hotkey map... i wszystko jasne tweety - chyba sobie skopiuje twojego gotowca, nie będzie to chyba plagiat :)