Pit3r Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 cos nudno tu ostatnio .. wiec podsylam projekcik do ocenki .. dzieki za kazdy komentarz ...jezeli chodzi o ocenke to zalezy mi na flashu .. preloada jeszcze nie ma .. poadro www.piotrek.krzem.pl/organika
adek Napisano 17 Październik 2003 Napisano 17 Październik 2003 co tu dużo mówić ... jak zwykle bardzo dobrze ... jedynie zaokrąglenia strony trochę postrzępione i po wy (b)justowaniu tekstu będzie jeszcze lepiej ... swietnie ...
leander Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 Całość jak zwykle robi bardzo dobre wrażenie, ale przyczepie się do kilku szczegółów. Szkoda, ze wszystkie ksztalty sa w rastrze. Ja bym je zmienil na wektory, byloby czyściej. No i 94 kb to troche za dużo, w rastrze wystarczyloby zostawic zdjęcie po prawej i tło, całość bys spokojnie do 30 kb zredukowal. A juz na pewno zmienilbym na wektor czerwone logo, ciemna obwolutka jest.. nie za bardzo.. Rollover na napisie \"wstecz\" bym zmienil, dales tam lekki cien a wyglada jakbys poszarzal napis, a szary na czerownym kiepsko leży. Coś mi sie jeszcze ta strzałka nie podoba, jakaś zakrzywiona, też w rastrze.. to jakaś ich firmowa strzałka? :) Pozdrawiam
Pit3r Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 dzieki za opinie .. :).. co do rastra .. to jest to narazie projekti nie chcialo mi sie juz zbytnio wektorowac wszystkiego .. mialem wszystko w rastrze wiec to puki co wykorzystalem .. wogole napis wstecz mi tez nie pasuje .. bedzie zmieniony na pewno i bedzie tak samo dzialal jak reszta przyciskow a co do strzalki :) .. hehe zadna tam firmowa .. taka sobie krzywa strzalka :) hyhy.. dzieki .. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi