Napisano 17 Październik 200321 l cos nudno tu ostatnio .. wiec podsylam projekcik do ocenki .. dzieki za kazdy komentarz ...jezeli chodzi o ocenke to zalezy mi na flashu .. preloada jeszcze nie ma .. poadro www.piotrek.krzem.pl/organika
Napisano 17 Październik 200321 l co tu dużo mówić ... jak zwykle bardzo dobrze ... jedynie zaokrąglenia strony trochę postrzępione i po wy (b)justowaniu tekstu będzie jeszcze lepiej ... swietnie ...
Napisano 18 Październik 200321 l Całość jak zwykle robi bardzo dobre wrażenie, ale przyczepie się do kilku szczegółów. Szkoda, ze wszystkie ksztalty sa w rastrze. Ja bym je zmienil na wektory, byloby czyściej. No i 94 kb to troche za dużo, w rastrze wystarczyloby zostawic zdjęcie po prawej i tło, całość bys spokojnie do 30 kb zredukowal. A juz na pewno zmienilbym na wektor czerwone logo, ciemna obwolutka jest.. nie za bardzo.. Rollover na napisie \"wstecz\" bym zmienil, dales tam lekki cien a wyglada jakbys poszarzal napis, a szary na czerownym kiepsko leży. Coś mi sie jeszcze ta strzałka nie podoba, jakaś zakrzywiona, też w rastrze.. to jakaś ich firmowa strzałka? :) Pozdrawiam
Napisano 18 Październik 200321 l Autor dzieki za opinie .. :).. co do rastra .. to jest to narazie projekti nie chcialo mi sie juz zbytnio wektorowac wszystkiego .. mialem wszystko w rastrze wiec to puki co wykorzystalem .. wogole napis wstecz mi tez nie pasuje .. bedzie zmieniony na pewno i bedzie tak samo dzialal jak reszta przyciskow a co do strzalki :) .. hehe zadna tam firmowa .. taka sobie krzywa strzalka :) hyhy.. dzieki .. pozdro