Napisano 18 Październik 200321 l Samochod podejscie drugie.. jestem poczatkujacy wiec mam nadzieje ze pomozecie troche przy tym wipie.. zamieszczam 5 godzin mojej pracy renderek i siatka no i zdjecie autka
Napisano 18 Październik 200321 l Autor renderka (nie wiem czemu wczesniej nie wyswietlila sie) [Edited on 18-10-2003 by Nieszpor]
Napisano 18 Październik 200321 l Autor sorki za potrojny render ale nie wyswietlal mi sie jak zalaczalem go :( czy moge jakas usunac te posty?
Napisano 18 Październik 200321 l Autor w need for speedzie byl Ford indigo czy cos takiego ale podobny do tej bryczki
Napisano 19 Październik 200321 l hmm, jeżeli mówisz, że to twoje drugie podejście przy tworzeniu auta to wybrałeś sobie raczej trudny model, ale dzięki temu będzie to tym bardziej ciekawy topic :) na początku polecam ci zrobienie owiewki jako oddzielny obiekt, przez co pozbędziesz się tej pionowej, podwójnej linii na drzwiach :) trzymaj się, będe tu często zaglądał [piwo]
Napisano 19 Październik 200321 l Autor zamieszczam jeszcze jedna fotke i mam pewne pytanko nie sądzicie ze wyszedl mi troche zbyt wąski?? napiszcie co sadzicie bo zastanawiam sie czy nie zrobic od nowa
Napisano 19 Październik 200321 l Z klonuj drugą połowę i zobacz wtedy jak wygląda. Nie zaczynaj od nowa, bo zawsze przecież możesz sobie go przeskalować. Radzę jednak znaleźć jakieś blueprinty, bo robienie samochodu bez nich jest \"dość kłopotliwe\" ;). Powodzenia [soczek].
Napisano 19 Październik 200321 l Autor batou to jest z rzutow tylko te rzuty sa troszke trefne. poszerzylem go minimalnie i wydaje mi sie ze teraz jest spoko dzis jeszcze moze wrzuce renderke bo chce dodac wstepna wersje zderzakow (jesli to cos z przodu mozna tak nazwac :) )
Napisano 19 Październik 200321 l Autor troszke szerszy + zderzaki. i pytanko czemu jak jestem zlogowany to nie pokazuje mi zalaczonych fotek a jak sie wyloguje to wyswietla ??
Napisano 19 Październik 200321 l Autor troszke szerszy + zderzaki. i pytanko czemu jak jestem zlogowany to nie pokazuje mi zalaczonych fotek a jak sie wyloguje to wyswietla ??
Napisano 19 Październik 200321 l hmm, muszę ci powiedzieć, że twój model bardzo mało przypomina oryginał :| masz jeszcze wiele do poprawy, przyjżyj się dokładnie zdjęciom a sam będziesz wiedział co jest źle :) good luck [piwo]
Napisano 20 Październik 200321 l Autor hmmmm... po analizie modelu i duuuzej ilosci zdjec przyznam ci racje loozack :). i doszedlem do wniosku ze nie chce mi sie meczyc z ta siatka wiec zaczalem od nowa jak narazie mam maske ale potem zamieszcze screena bo troszke musze ja pomeczyc ale narazie malo czasu(uczelnia). no i raczej nie bede robil tych wystajacych swiatel bo rzuty ktore mam sa z tej wersji autka
Napisano 20 Październik 200321 l Autor moze ktos mi powiedziec czemu jak sie zaloguje to nie wyswietlaja mi sie obrazki ktore ja dodalem?? (te ktore inni uzytkownicy dodali widze bez problemo)
Napisano 24 Październik 200321 l mysle, ze to pomoze: http://smcars.nd4spdworld.com/forum/download.php?id=298
Napisano 25 Październik 200321 l Autor maly update duuzo jest do poprawy ale przyszly tydzien mam po znakiem Zaliczenia Statystyki wiec pewno taki porzadny update bedzie w przyszla niedziele