Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Samochod podejscie drugie.. jestem poczatkujacy wiec mam nadzieje ze pomozecie troche przy tym wipie..

zamieszczam 5 godzin mojej pracy renderek i siatka no i zdjecie autka

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm, jeżeli mówisz, że to twoje drugie podejście przy tworzeniu auta to wybrałeś sobie raczej trudny model, ale dzięki temu będzie to tym bardziej ciekawy topic :)

na początku polecam ci zrobienie owiewki jako oddzielny obiekt, przez co pozbędziesz się tej pionowej, podwójnej linii na drzwiach :) trzymaj się, będe tu często zaglądał [piwo]

Napisano

zamieszczam jeszcze jedna fotke i mam pewne pytanko nie sądzicie ze wyszedl mi troche zbyt wąski?? napiszcie co sadzicie bo zastanawiam sie czy nie zrobic od nowa

Napisano

Z klonuj drugą połowę i zobacz wtedy jak wygląda. Nie zaczynaj od nowa, bo zawsze przecież możesz sobie go przeskalować. Radzę jednak znaleźć jakieś blueprinty, bo robienie samochodu bez nich jest \"dość kłopotliwe\" ;).

Powodzenia [soczek].

Napisano

batou to jest z rzutow tylko te rzuty sa troszke trefne. poszerzylem go minimalnie i wydaje mi sie ze teraz jest spoko dzis jeszcze moze wrzuce renderke bo chce dodac wstepna wersje zderzakow (jesli to cos z przodu mozna tak nazwac :) )

Napisano

hmm, muszę ci powiedzieć, że twój model bardzo mało przypomina oryginał :| masz jeszcze wiele do poprawy, przyjżyj się dokładnie zdjęciom a sam będziesz wiedział co jest źle :) good luck [piwo]

Napisano

hmmmm... po analizie modelu i duuuzej ilosci zdjec przyznam ci racje loozack :). i doszedlem do wniosku ze nie chce mi sie meczyc z ta siatka wiec zaczalem od nowa jak narazie mam maske ale potem zamieszcze screena bo troszke musze ja pomeczyc ale narazie malo czasu(uczelnia). no i raczej nie bede robil tych wystajacych swiatel bo rzuty ktore mam sa z tej wersji autka