Nieszpor Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 Samochod podejscie drugie.. jestem poczatkujacy wiec mam nadzieje ze pomozecie troche przy tym wipie.. zamieszczam 5 godzin mojej pracy renderek i siatka no i zdjecie autka
Nieszpor Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 renderka (nie wiem czemu wczesniej nie wyswietlila sie) [Edited on 18-10-2003 by Nieszpor]
Nieszpor Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 załaczenie obrazka: podejscie trzecie
Nieszpor Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 sorki za potrojny render ale nie wyswietlal mi sie jak zalaczalem go :( czy moge jakas usunac te posty?
Nieszpor Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 o to zdjecie autka ktore chce wykonac
Nieszpor Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 i siateczka. zrzut z siatka jest z dodanymi swiatlami
Triple X Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 o ile pamietam ta bryczka była kiedyś w jakimś need for speedzie
Nieszpor Napisano 18 Październik 2003 Autor Napisano 18 Październik 2003 w need for speedzie byl Ford indigo czy cos takiego ale podobny do tej bryczki
Loozack Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 hmm, jeżeli mówisz, że to twoje drugie podejście przy tworzeniu auta to wybrałeś sobie raczej trudny model, ale dzięki temu będzie to tym bardziej ciekawy topic :) na początku polecam ci zrobienie owiewki jako oddzielny obiekt, przez co pozbędziesz się tej pionowej, podwójnej linii na drzwiach :) trzymaj się, będe tu często zaglądał [piwo]
Nieszpor Napisano 19 Październik 2003 Autor Napisano 19 Październik 2003 zamieszczam jeszcze jedna fotke i mam pewne pytanko nie sądzicie ze wyszedl mi troche zbyt wąski?? napiszcie co sadzicie bo zastanawiam sie czy nie zrobic od nowa
Batou Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 Z klonuj drugą połowę i zobacz wtedy jak wygląda. Nie zaczynaj od nowa, bo zawsze przecież możesz sobie go przeskalować. Radzę jednak znaleźć jakieś blueprinty, bo robienie samochodu bez nich jest \"dość kłopotliwe\" ;). Powodzenia [soczek].
Nieszpor Napisano 19 Październik 2003 Autor Napisano 19 Październik 2003 batou to jest z rzutow tylko te rzuty sa troszke trefne. poszerzylem go minimalnie i wydaje mi sie ze teraz jest spoko dzis jeszcze moze wrzuce renderke bo chce dodac wstepna wersje zderzakow (jesli to cos z przodu mozna tak nazwac :) )
Nieszpor Napisano 19 Październik 2003 Autor Napisano 19 Październik 2003 troszke szerszy + zderzaki. i pytanko czemu jak jestem zlogowany to nie pokazuje mi zalaczonych fotek a jak sie wyloguje to wyswietla ??
Nieszpor Napisano 19 Październik 2003 Autor Napisano 19 Październik 2003 troszke szerszy + zderzaki. i pytanko czemu jak jestem zlogowany to nie pokazuje mi zalaczonych fotek a jak sie wyloguje to wyswietla ??
Loozack Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 hmm, muszę ci powiedzieć, że twój model bardzo mało przypomina oryginał :| masz jeszcze wiele do poprawy, przyjżyj się dokładnie zdjęciom a sam będziesz wiedział co jest źle :) good luck [piwo]
Nieszpor Napisano 20 Październik 2003 Autor Napisano 20 Październik 2003 hmmmm... po analizie modelu i duuuzej ilosci zdjec przyznam ci racje loozack :). i doszedlem do wniosku ze nie chce mi sie meczyc z ta siatka wiec zaczalem od nowa jak narazie mam maske ale potem zamieszcze screena bo troszke musze ja pomeczyc ale narazie malo czasu(uczelnia). no i raczej nie bede robil tych wystajacych swiatel bo rzuty ktore mam sa z tej wersji autka
Loozack Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 nooooo, teraz zapowiada się o wiele lepiej :)
Nieszpor Napisano 20 Październik 2003 Autor Napisano 20 Październik 2003 moze ktos mi powiedziec czemu jak sie zaloguje to nie wyswietlaja mi sie obrazki ktore ja dodalem?? (te ktore inni uzytkownicy dodali widze bez problemo)
Nieszpor Napisano 21 Październik 2003 Autor Napisano 21 Październik 2003 maly update i drugie zdjecie wersji ktora robie
beeper Napisano 24 Październik 2003 Napisano 24 Październik 2003 mysle, ze to pomoze: http://smcars.nd4spdworld.com/forum/download.php?id=298
Nieszpor Napisano 25 Październik 2003 Autor Napisano 25 Październik 2003 dzieki te rzuty sa o wiele lepsze od tych co mialem [piwo]
Nieszpor Napisano 25 Październik 2003 Autor Napisano 25 Październik 2003 maly update duuzo jest do poprawy ale przyszly tydzien mam po znakiem Zaliczenia Statystyki wiec pewno taki porzadny update bedzie w przyszla niedziele
Rekomendowane odpowiedzi