Dragon Heart Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 mógłby mi ktoś pomóc w zrobieniu albo stworzeniu błony na skrzydłach smoka??
Lis Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 A ta błona to ma się animować? jeśli tak to Reactor cloth z odpowienim Stiffnes powinno być ok. EDIT: Tu masz plik max. przeanalizuj go sobie. w szczególmności modyfikator cloth http://www.andrzejgasior.com/blona.max
Dragon Heart Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 tak błona ma się animować przy tym jak będzie składał i rozkładał skrzydła oraz jak będzie nimi machał??
Kris_R Napisano 4 Styczeń 2007 Napisano 4 Styczeń 2007 Bardzo fajnie też sprawdza się obwiednia błony stworzona ze splina, tworząca powierzchnię typu Surface, odpięta do kości skrzydła. Nie wymaga wtedy symulacji. Polecam.
Dragon Heart Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Napisano 4 Styczeń 2007 fajnie gdybym tylko wiedział jeszcze jak podpiąć te kości do tego splajna. A Lis mógłbys mi jeszcze powiedziec co zrobiłęś że ten plane ci się animuje bo mi nie chce!!
Dragon Heart Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Napisano 5 Styczeń 2007 czy jest szansa na jakiś mały tutorialik bo nie umiem sobie z tym poradzić błagam!!
Rekomendowane odpowiedzi