Napisano 18 Październik 200321 l Drugie podejście do tego modelu. Zmieniłem całą koncepcję więc postanowiłem założyć nowy temat. Ocencie sami.
Napisano 18 Październik 200321 l Zastanawiam się tylko jak on rusza głową ;p A co dao modelu to całkiem fajny, popracuj nad proporcjami bo coś mi tu jeszcze nie gra... Masz jakiś pomysł na scenkę?
Napisano 18 Październik 200321 l takie mi sie nasunelo pytanie: jak modelowales ten model to od razu ze zgieta reka czy w \"pozycji wyjsciowej\" a potem zrobiles riga, po czym recznie poprawiles zle momenty na zgieciach?
Napisano 19 Październik 200321 l mi sie nawet podoba tylko reka znaczy sie maly palec mu w topor wchodzi pozdro[piwo]
Napisano 19 Październik 200321 l Niezla puszka z niego.. model fajny ale nie do konca praktyczny :) milabys problemy z animowaniem tego [lol2]
Napisano 19 Październik 200321 l Autor Nawet nie wiesz jaki problem ;) już próbowałem. Ale od samego początku zakładałem że nie bede go animował.
Napisano 19 Październik 200321 l chyba ma troche za krotkie ramie (ogolnie rece). poza tym temat zrealizowany z wyobraznia
Napisano 20 Październik 200321 l Autor Może mi ktoś podpowie co zmienić w proporcjach bo nie mam żadnych referencji. :(
Napisano 20 Październik 200321 l mi sie podoba i to bardzo :) a co do proporcji to juz na hardware jest o tym krotki topic :) anatomy ref