bezio Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Moje porto : prosz o ocenki :) http://fotka.iplaneta.info/uploads/69ec2dfae2.jpg
FlooX Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 o, ładne :D podoba mi sie, nie mam zastrzerzen :P jedyne co mnie ciekawi to jak Ty wypelnisz taką wielką przestrzeń :D w portfoliu, mnie by sie nie udało :P 8/10
bezio Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 cos sie wymysli ;P dzieki za ocenke i fajnie ze sie podoba ;]
Knysha Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Buttony do wymiany, polksiezyc takze, jak i ikony przy panelu logowania
duck Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 od strony wizualnej -nice ;) przyjemnie to wygląda. ale 3 pytania. po co logowanie? po co tyle miejsca na tekst? po co tyle newsow?
bezio Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Napisano 6 Styczeń 2007 "poco tyle newsow"- sam niewiem ^^ "po co tyle miejsca na tekst?"-hmmm...zrezygnuje z tego miejsca bo i tak go chyba niewypelnie . "po co logowanie?" - zeby dostac sie do dzialu Download ;]
Knysha Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Co bedzie takiego waznego w Download, ze musisz dodac panel logowania?
Błazi Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Logowanie bez sensu, a cały ten panel psuje efekt. Newsy? Piszesz bloga czy robisz profesjonalne portfolio. Układ średnio mi się podoba. Grafika... Od strony technicznej wielkich zastrzeżeń nie mam, ale sprawia wrażenie mało profesjonalnej, jednak to chyba rzecz względa. Ogółem 5/10 ;p
Lis Napisano 6 Styczeń 2007 Napisano 6 Styczeń 2007 Kolejna nieprzemyślamna strona Twojego autorstwa. w dodatku portfolio. No ale od strony wizualnej ujdzie. to na plus. Wydaje mi sie że słowo Design jako jakieś hasło reklamowe to wiocha. Lepiej wymysl jakiś mądry tekst w swoim ojczystym języku.
hax0r Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 Graficznie wporzdku moze zeczywiscie logowanie bez sensu zmniejsz newsy daj wiecej foto niz textu to urozmaici stronke i wiadomo kazdy ma swoje spojrzenie na ogólny design i stylistyke 7/10
Rekomendowane odpowiedzi