Napisano 7 Styczeń 200718 l Taka pracka (do szkoły)...nazwijmy ją zespołem budynków użyteczności publicznej, w funkcje niebede sie wgłębiał....co do otoczenia jeszcze nie myślałem i ustawienia probne, pare poprawek bedzie...napewno....napiszcie co myślicie...te białe obramowania t materiał padł...będą metalowe...coś w szarosc...
Napisano 10 Styczeń 200718 l spoko budynki, ale chyba przesadziles z iloscia materialow - na jednym jest ciemne, a na drugim jasne drewno :/ cos mi tu nie pasi... po drugie, nie wiem, czy nie za cienkie sa stropy - tzn ten dach wygiety hmmm ? generalnie klimat mi sie podoba, nie rob zadnego nieba, bo zepsujesz tylko tym niebem wizke... fajny taki syntetyczny klimacik :) pozdro
Napisano 10 Styczeń 200718 l Autor ;]...ilosc materiałów musi byc taka...kazdy budynek musi byc troche inny, ale zarazem miec coś podobnego...mam nadzieje że choc troszke udało mi się to przedstawic...dach wiem...juz poprawiłem...nieba niestety niebędzie, ani podłoża...coś w kierunku studia chce zrobic, ale nad tym to jeszcze musze troszke popracowac...dzieki za opinie ;]
Napisano 13 Styczeń 200718 l fajny klimat, taki hiszpansko-japonski :) a zastosowane materiały wery gut !