Gość switch360 Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 pracuje nad tym modelem od jakiegos czasu i powoli go koncze.piszcie co o tym myslicie
Predator Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 switch360 - mam do ciebie pytanko czy po skonczeniu pracy moglbys sie podzielic modelem :) robie obecnie audi a6 , samochody z tej marki potrzebne sa mi do pracy dyplomowej . Wrazie czego czekam na odpowiedz emial jest umnie w profilu . no i czkema na zdjatkao tej audicy :)
Loozack Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 Originally posted by switch360 pracuje nad tym modelem od jakiegos czasu i powoli go koncze.piszcie co o tym myslicie no więc myślę, że to bardzo fajnie z twojej strony ;)
Daniel Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 chciałbym też tak jak wszyscy zobaczyć to co już zrobiłeś... no ale nie mogę... :) umieść obrazek ...
beeper Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 no wiec modelik calkiem fajny, chociaz moglbys popracowac nad zagieciem na nadkolu, lakier calkiem realistyczny, widac w niektorych miejscach bledy w siatce, ale ogolnie bardzo dobrze CI idzie
Loozack Napisano 19 Październik 2003 Napisano 19 Październik 2003 mi się najbardziej tło podoba [cfaniak]
Quadysz Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 hmm musisz wiecej nad nim popracowac :) to moze go w koncu zobaczymy :) a tak powaznie to ja nic nie widze...
hac Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 model full wypas, spokojnie mozesz sie brac za nastepny model, a oto moj najnowszy mdel peugeota 307 : co sadzicie?? tylko nie oceniajcie po wygladzie :P
Loozack Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 buhahahahah, to się dopiero nazywa off-topic [lol2] P.S. ludzie, dajcie rekomendację do tego topica :D
holo Napisano 20 Październik 2003 Napisano 20 Październik 2003 mi się felgi strasznie podobają. są prawie jak żywe.
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 ??? jakie felgi ??? no nie wiem ja nie moge nic zobaczyc... moze zle patrze hehe greets
beeper Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 holo - nie przesadzaj, przeciez normalnie zadna felga tak nie odbija swiatla, za duze odbicia sa jak na moj gust. Popracuj nad materialem.
holo Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 widocznie oczy mojej wyobraźni przesadziły troche ;)
Marcin_ps Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 buuuuu co za przypych ile sie to renderowalo ? i na jakim sprzecie ?
beeper Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 jak dla mnie to wyglada na vray, ale moge sie mylic.
Marcin_ps Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 gadalem z kolega switch360 powiedzial mi ze ma problemy z internetem i poprosil o wyslanie za niego wiec oto jego 1 vip wogole 1 praca ,a 2 dni temu pierwszy raz wlaczyl maxa i wyszlo mu cos takiego..
Anonymous Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 oj kolega sie nie postaral, masa bledow, musi popracowac nad materialami tak jak mowilem, to wogole nie wyglada jak lakier. Wogole model jakis taki nieforemny i niepodobny do audi. Juz lepiej wygladal poprzedni rendering. Musisz poprawic siatke, a najlepiej zaczac od nowa.
beeper Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 oj kolega sie nie postaral, masa bledow, musi popracowac nad materialami tak jak mowilem, to wogole nie wyglada jak lakier. Wogole model jakis taki nieforemny i niepodobny do audi. Juz lepiej wygladal poprzedni rendering. Musisz poprawic siatke, a najlepiej zaczac od nowa.
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 tak tak na poprzednich renderach renderach tych pierwszych wygladalo duuuzo lepiej, w ogole co to jest? audi? to w ogole nie przypomina audi, no moze troche po znaczku, chcialbym zoabczyc render z otwarta klapa i drzwiami zobaczymy co ma pod maska :) moze silnik?!?! mi to wyglada na MS Painta
Rekomendowane odpowiedzi