Skocz do zawartości

audi a4 combi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pracuje nad tym modelem od jakiegos czasu i powoli go koncze.piszcie co o tym myslicie

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

switch360 - mam do ciebie pytanko czy po skonczeniu pracy moglbys sie podzielic modelem :) robie obecnie audi a6 , samochody z tej marki potrzebne sa mi do pracy dyplomowej . Wrazie czego czekam na odpowiedz emial jest umnie w profilu . no i czkema na zdjatkao tej audicy :)

Napisano
Originally posted by switch360

pracuje nad tym modelem od jakiegos czasu i powoli go koncze.piszcie co o tym myslicie

no więc myślę, że to bardzo fajnie z twojej strony ;)

Napisano

no wiec modelik calkiem fajny, chociaz moglbys popracowac nad zagieciem na nadkolu, lakier calkiem realistyczny, widac w niektorych miejscach bledy w siatce, ale ogolnie bardzo dobrze CI idzie

Napisano

model full wypas, spokojnie mozesz sie brac za nastepny model, a oto moj najnowszy mdel peugeota 307 : co sadzicie?? tylko nie oceniajcie po wygladzie :P

Napisano

gadalem z kolega switch360 powiedzial mi ze ma problemy z internetem i poprosil o wyslanie za niego wiec oto jego 1 vip wogole 1 praca ,a 2 dni temu pierwszy raz wlaczyl maxa i wyszlo mu cos takiego..

Napisano

oj kolega sie nie postaral, masa bledow, musi popracowac nad materialami tak jak mowilem, to wogole nie wyglada jak lakier. Wogole model jakis taki nieforemny i niepodobny do audi. Juz lepiej wygladal poprzedni rendering. Musisz poprawic siatke, a najlepiej zaczac od nowa.

Napisano

oj kolega sie nie postaral, masa bledow, musi popracowac nad materialami tak jak mowilem, to wogole nie wyglada jak lakier. Wogole model jakis taki nieforemny i niepodobny do audi. Juz lepiej wygladal poprzedni rendering. Musisz poprawic siatke, a najlepiej zaczac od nowa.

Napisano

tak tak na poprzednich renderach renderach tych pierwszych wygladalo duuuzo lepiej, w ogole co to jest? audi? to w ogole nie przypomina audi, no moze troche po znaczku, chcialbym zoabczyc render z otwarta klapa i drzwiami zobaczymy co ma pod maska :) moze silnik?!?! mi to wyglada na MS Painta