Napisano 19 Październik 200321 l pracuje nad tym modelem od jakiegos czasu i powoli go koncze.piszcie co o tym myslicie
Napisano 19 Październik 200321 l switch360 - mam do ciebie pytanko czy po skonczeniu pracy moglbys sie podzielic modelem :) robie obecnie audi a6 , samochody z tej marki potrzebne sa mi do pracy dyplomowej . Wrazie czego czekam na odpowiedz emial jest umnie w profilu . no i czkema na zdjatkao tej audicy :)
Napisano 19 Październik 200321 l Originally posted by switch360 pracuje nad tym modelem od jakiegos czasu i powoli go koncze.piszcie co o tym myslicie no więc myślę, że to bardzo fajnie z twojej strony ;)
Napisano 19 Październik 200321 l chciałbym też tak jak wszyscy zobaczyć to co już zrobiłeś... no ale nie mogę... :) umieść obrazek ...
Napisano 19 Październik 200321 l no wiec modelik calkiem fajny, chociaz moglbys popracowac nad zagieciem na nadkolu, lakier calkiem realistyczny, widac w niektorych miejscach bledy w siatce, ale ogolnie bardzo dobrze CI idzie
Napisano 20 Październik 200321 l hmm musisz wiecej nad nim popracowac :) to moze go w koncu zobaczymy :) a tak powaznie to ja nic nie widze...
Napisano 20 Październik 200321 l model full wypas, spokojnie mozesz sie brac za nastepny model, a oto moj najnowszy mdel peugeota 307 : co sadzicie?? tylko nie oceniajcie po wygladzie :P
Napisano 20 Październik 200321 l buhahahahah, to się dopiero nazywa off-topic [lol2] P.S. ludzie, dajcie rekomendację do tego topica :D
Napisano 21 Październik 200321 l ??? jakie felgi ??? no nie wiem ja nie moge nic zobaczyc... moze zle patrze hehe greets
Napisano 21 Październik 200321 l holo - nie przesadzaj, przeciez normalnie zadna felga tak nie odbija swiatla, za duze odbicia sa jak na moj gust. Popracuj nad materialem.
Napisano 21 Październik 200321 l buuuuu co za przypych ile sie to renderowalo ? i na jakim sprzecie ?
Napisano 21 Październik 200321 l gadalem z kolega switch360 powiedzial mi ze ma problemy z internetem i poprosil o wyslanie za niego wiec oto jego 1 vip wogole 1 praca ,a 2 dni temu pierwszy raz wlaczyl maxa i wyszlo mu cos takiego..
Napisano 21 Październik 200321 l oj kolega sie nie postaral, masa bledow, musi popracowac nad materialami tak jak mowilem, to wogole nie wyglada jak lakier. Wogole model jakis taki nieforemny i niepodobny do audi. Juz lepiej wygladal poprzedni rendering. Musisz poprawic siatke, a najlepiej zaczac od nowa.
Napisano 21 Październik 200321 l oj kolega sie nie postaral, masa bledow, musi popracowac nad materialami tak jak mowilem, to wogole nie wyglada jak lakier. Wogole model jakis taki nieforemny i niepodobny do audi. Juz lepiej wygladal poprzedni rendering. Musisz poprawic siatke, a najlepiej zaczac od nowa.
Napisano 21 Październik 200321 l tak tak na poprzednich renderach renderach tych pierwszych wygladalo duuuzo lepiej, w ogole co to jest? audi? to w ogole nie przypomina audi, no moze troche po znaczku, chcialbym zoabczyc render z otwarta klapa i drzwiami zobaczymy co ma pod maska :) moze silnik?!?! mi to wyglada na MS Painta