Lis Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Grupa evermotion wypuściła właśnie Archmodels vol. 40 i 41 . Link do Archmodels vol. 40 Link do Archmodels vol. 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Witam!! mnie interesuja tylko dwie rzeczy :D pierwsza--> Lisie czy ty jestes w team'ie everow?? druga--> kto robil te czesci?? jedna osoba ?? :) ok i jeszcze jedna :) ile zajmuje zrobienie wam jednego vol ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Świetna robota Lis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 pierwsza--> Lisie czy ty jestes w team'ie everow?? Na dzień dzisiejszy : Nie. :) pytaj za dwa miesiące :D kto robil te czesci?? jedna osoba ?? Nie. różni ludzi. Praktycznie każdy kto chce może zrobić. Byle by jakość była dobra. ile zajmuje zrobienie wam jednego vol ?? Mi. około 40-50 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 ok zostalem zaskoczony :D zafrapowala mnie ta odpowiedz ;P prosze o wyjasnienie :) Nie. różni ludzi. Praktycznie każdy kto chce może zrobić. Byle by jakość była dobra. czyli moge zrobic serie modeli i wyslac do everow i oni zrobia z tego plytke?? jak nie to jak (na jakiej zasadzie, jesli wogole mozna) :) szybko robicie te volumy (40dni) chyba po nocach nie spisz :) Na dzień dzisiejszy : Nie. :) pytaj za dwa miesiące :D a spytam spytam ;) ....zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2007 nielot007 odbierz pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi