Gość ravesraves Napisano 10 Styczeń 2007 Napisano 10 Styczeń 2007 Proszę o pomoc! Szukam optymalnej konfiguracji komputera aby pracować w 3d max 9 Mógłbym ktoś mi napisać to dość dokładnie (procesor, karta itd.)? Chciałbym to wysłać chłopakom z komputerowgo Nie znam się za bardzo na sprzęcie, więc pytam na forum Z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam p.s najlepiej, aby komputer nie był za drogi (taka najtańsza optymalna konfiguracja)
Gość goliatek86 Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Dołaczam sie do prożby, również poszukuje zestawu ( cena do 3 tysiecy bez monitora ) prosze o odpowiedz.
JmTm00 Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 no ja jedynie moge doradzic, bo juz dawno przestalem sledzic rozwój sprzetu.....duuuuzo ramu!
BLADE Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 wątek byl wielokrotnie poruszany na forum więc proponuje skozystać z opcji szukaj
mirach Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 najlepiej, aby komputer nie był za drogi (taka najtańsza optymalna konfiguracja) to jest pytanie z rodzaju "macie jakies dobre francuskie wino? tylko zeby tanie bylo" :) Ja na Max 6 pracowalem na Duronie 1ghz i 256 ramu i tez sie dalo, wiec im lepszy kupisz tym bedzie lepiej... a im tanszy.. tym gozej :) A oboje poszukajcie na forum jak mówi Blade. Co do zo "zestawu" to polecam jednak samodzielne składanie. Mój przepis -> siąść w weekend i przesiedziec z dzien, dwa na stronach typu benchmark.pl lub tomshardware (nie pamietam dokladnie) i zorietować się co w trawie piszczy. Bo niestety nie zawsze co droższe to lepsze, a też nikt nie zgadnie jakie preferencje komputerowe macie. pozdrawiam Mirach
tweety Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Proszę o zapoznanie się z zasadami działu Hardware: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=1094 a zwłaszcza z pkt. 4 tego typu tematy były setki razy wałkowane na forum. nie ma sensu omawiać wciąż ich na nowo. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi