Napisano 10 Styczeń 200718 l Proszę o pomoc! Szukam optymalnej konfiguracji komputera aby pracować w 3d max 9 Mógłbym ktoś mi napisać to dość dokładnie (procesor, karta itd.)? Chciałbym to wysłać chłopakom z komputerowgo Nie znam się za bardzo na sprzęcie, więc pytam na forum Z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam p.s najlepiej, aby komputer nie był za drogi (taka najtańsza optymalna konfiguracja)
Napisano 11 Styczeń 200718 l Dołaczam sie do prożby, również poszukuje zestawu ( cena do 3 tysiecy bez monitora ) prosze o odpowiedz.
Napisano 11 Styczeń 200718 l no ja jedynie moge doradzic, bo juz dawno przestalem sledzic rozwój sprzetu.....duuuuzo ramu!
Napisano 11 Styczeń 200718 l wątek byl wielokrotnie poruszany na forum więc proponuje skozystać z opcji szukaj
Napisano 11 Styczeń 200718 l najlepiej, aby komputer nie był za drogi (taka najtańsza optymalna konfiguracja) to jest pytanie z rodzaju "macie jakies dobre francuskie wino? tylko zeby tanie bylo" :) Ja na Max 6 pracowalem na Duronie 1ghz i 256 ramu i tez sie dalo, wiec im lepszy kupisz tym bedzie lepiej... a im tanszy.. tym gozej :) A oboje poszukajcie na forum jak mówi Blade. Co do zo "zestawu" to polecam jednak samodzielne składanie. Mój przepis -> siąść w weekend i przesiedziec z dzien, dwa na stronach typu benchmark.pl lub tomshardware (nie pamietam dokladnie) i zorietować się co w trawie piszczy. Bo niestety nie zawsze co droższe to lepsze, a też nikt nie zgadnie jakie preferencje komputerowe macie. pozdrawiam Mirach
Napisano 11 Styczeń 200718 l Proszę o zapoznanie się z zasadami działu Hardware: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=1094 a zwłaszcza z pkt. 4 tego typu tematy były setki razy wałkowane na forum. nie ma sensu omawiać wciąż ich na nowo. Pozdrawiam