Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Proszę o pomoc!

Szukam optymalnej konfiguracji komputera aby pracować w 3d max 9

Mógłbym ktoś mi napisać to dość dokładnie (procesor, karta itd.)?

Chciałbym to wysłać chłopakom z komputerowgo

Nie znam się za bardzo na sprzęcie, więc pytam na forum

Z góry dziękuje za odpowiedzi

pozdrawiam

p.s

najlepiej, aby komputer nie był za drogi (taka najtańsza optymalna konfiguracja)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 827
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dołaczam sie do prożby, również poszukuje zestawu ( cena do 3 tysiecy bez monitora ) prosze o odpowiedz.

Napisano

no ja jedynie moge doradzic, bo juz dawno przestalem sledzic rozwój sprzetu.....duuuuzo ramu!

Napisano

wątek byl wielokrotnie poruszany na forum więc proponuje skozystać z opcji szukaj

Napisano
najlepiej, aby komputer nie był za drogi (taka najtańsza optymalna konfiguracja)

to jest pytanie z rodzaju "macie jakies dobre francuskie wino? tylko zeby tanie bylo" :) Ja na Max 6 pracowalem na Duronie 1ghz i 256 ramu i tez sie dalo, wiec im lepszy kupisz tym bedzie lepiej... a im tanszy.. tym gozej :)

A oboje poszukajcie na forum jak mówi Blade. Co do zo "zestawu" to polecam jednak samodzielne składanie. Mój przepis -> siąść w weekend i przesiedziec z dzien, dwa na stronach typu benchmark.pl lub tomshardware (nie pamietam dokladnie) i zorietować się co w trawie piszczy. Bo niestety nie zawsze co droższe to lepsze, a też nikt nie zgadnie jakie preferencje komputerowe macie.

pozdrawiam

Mirach