Napisano 13 Styczeń 200718 l robie wszystko wg. tego video tutka (chodzi mi o ten box z planem na poczatku). Na minucie 2:02 jest tam pokazane jak zrobic zeby box przed opadnieciem przelecial przez 3 klatki w bok, tym samym nadajac mu predkosc. Jednak u mnie to nie dziala, i nie wiem co robie zle - oto jak po kolei to robie: create plane create box create rigid body collection dla boxa i planea Propeteries: masa 5kg dla boxa, unyelding i concave mesh dla planea PREVIEW: wszystko dziala, box spada dalej auto key dla boxa klatka 1 - set key klatka 3 - box przesuniety o pare cm Utilities > reactor > preview & animation start frame ustawiam na 3 i nie dziala. co robie zle?
Napisano 13 Styczeń 200718 l Autor hmm zdaje sie ze nie choc nie pamietam bo to byla 2 w nocy :P W kazdym razie na pewno sprobuje jak tylko skonczy sie jedna rzecz renderowac
Napisano 13 Styczeń 200718 l Autor dzieki, dziala :D teraz jak o tym wspomniales obejrzalem tego tutka jeszcze raz i dostrzeglem tym razem ze on set keya zrobil na 4 framie a na 3 ustawil start, takie male to na youtubie ze bylem pewny ze to na 3 bylo :) dzieki