Napisano 20 Październik 200321 l witajcie, mam pytanie, czy ktos probowal odpalic maxa na macku, pod jakims emulatorem windows (o ile jest to w ogole mozliwe...) ? Interesuje mnie G4 800 mhz, jak wypada rendering? serdeczne dzieki za ewentualne sugestie, pozdrawiam adam
Napisano 20 Październik 200321 l to ja sie dolacze z pytaniem i zapytam czy ktos probowal odpalic maxa pod linuxem? (chodzi mi o wine) i czy pod linuxem da sie zrobic soft quadro?
Napisano 22 Październik 200321 l softguadro to tylko sprawa pomieszania w biosie karty, pewnie sie da, tylko nie wiadomo czy niebedziesz musial sam programu pisac. co do emulowania to bedzie trudne, i chyba raczej nie efektowne
Napisano 23 Październik 200321 l Autor dziekuje, mam zamiar kupic macka, mialem nadzieje, ze uda mi sie podemulowac maxa, bo nie slyszalem o czym na miare w OS, LW jakos mnie nie przekonuje, moze cos poradzicie - co do odpowiedniego softu.... dziekuje i pozdrawiam a. :o
Napisano 23 Październik 200321 l emulowanie ?? no to jjak w ogole poleci to wolno jak cholerka ;) a co do maca ... nie przepadam