Napisano 14 Styczeń 200718 l Na ubrankach sie nie znam więc nie komentuje. Wg mnie z typografią jest coś nie tak, w lewym górnym rogu, srodkowy z tych 3 napisów jest zupełnie nie czytelny (wg mnie przez kolor) i sama czcionka jest jakaś taka... rozlatana. co do szkalowania... to czemu nie png ? pozdrawiam Mirach
Napisano 15 Styczeń 200718 l mi sie podoba :) ale osobiscie wole jezeli dziewczyny zamiiast spodni nosza krotkie spodniczki :p ale to moze w nastepnej kolekcji :D ps. Jastrzebie to gdzies kolo Słupska ?? czy gdzie...
Napisano 15 Styczeń 200718 l Fajne :). Podobają mi się te pseudokwiatki i rysunek ubrań :) Jednak może by to jakoś inaczej poukładać? Bo jeśli dwoma najważniejszymi rzeczami miałyby być cztery ciuchy+napis "spring colection" to reszta powinna zejść trochę w tło. Kiedy na to patrze to mam odruch, że chcę sobie powiększyć ramkę z ciuchami (w celu zobaczenia szczegółów), natomiast te boczne rysunki stworzone jedynie linią tylko odwracają uwagę i to trochę drażni. A może by ważniejsze szczegóły (kieszeń, dekolt) wykadrować zamiast powtarzać całość? Szkoda w ogóle że podgląd taki malutki :).
Napisano 15 Styczeń 200718 l brycia: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami działu w którym stworzyłaś watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety. [edit] Herr Moderator jest bardzo zadowolony ;)
Napisano 15 Styczeń 200718 l Autor zmiany dokonane, mam nadzieję, że wystarczające dla Herr Moderatora, większa wersja obrazka załadowana - tylko się trochę treath rozjechał teraz, Jastrzębie-Zdrój leży dokładnie 557km w linii prostej od Słupska ;) na koniec jeszcze małe co nieco - zestaw ubranek numer dwa, tym razem dla chłopczyka