Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na ubrankach sie nie znam więc nie komentuje. Wg mnie z typografią jest coś nie tak, w lewym górnym rogu, srodkowy z tych 3 napisów jest zupełnie nie czytelny (wg mnie przez kolor) i sama czcionka jest jakaś taka... rozlatana.

co do szkalowania... to czemu nie png ?

pozdrawiam

Mirach

Napisano

mi sie podoba :) ale osobiscie wole jezeli dziewczyny zamiiast spodni nosza krotkie spodniczki :p ale to moze w nastepnej kolekcji :D

ps. Jastrzebie to gdzies kolo Słupska ?? czy gdzie...

Napisano

Fajne :). Podobają mi się te pseudokwiatki i rysunek ubrań :)

Jednak może by to jakoś inaczej poukładać? Bo jeśli dwoma najważniejszymi rzeczami miałyby być cztery ciuchy+napis "spring colection" to reszta powinna zejść trochę w tło.

Kiedy na to patrze to mam odruch, że chcę sobie powiększyć ramkę z ciuchami (w celu zobaczenia szczegółów), natomiast te boczne rysunki stworzone jedynie linią tylko odwracają uwagę i to trochę drażni. A może by ważniejsze szczegóły (kieszeń, dekolt) wykadrować zamiast powtarzać całość?

Szkoda w ogóle że podgląd taki malutki :).

Napisano

brycia: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami działu w którym stworzyłaś watek.

Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian.

W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.

[edit]

Herr Moderator jest bardzo zadowolony ;)

Napisano
  • Autor

zmiany dokonane, mam nadzieję, że wystarczające dla Herr Moderatora,

większa wersja obrazka załadowana - tylko się trochę treath rozjechał teraz,

Jastrzębie-Zdrój leży dokładnie 557km w linii prostej od Słupska ;)

na koniec jeszcze małe co nieco - zestaw ubranek numer dwa, tym razem dla chłopczyka

1.gif