Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ten krótki filmik to moja praca zaliczeniowa z zajęć kompozycji w zeszłym roku. Ciekaw jestem waszego zdania. Tylko mnie nie zjedzcie od razu ;) Brak dźwięku i prostota celowo.

download: cubes_xvid ( 2,3 MB )

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo intrygujące! Lekko hipnotyzujące. Mi się podoba :) Nie wiem jaki był temat ćwiczenia, ale animka ma pomysł, ma drugie dno, konsekwentnie zrealizowana. Wiadomo, że technicznie zawsze można poprawiać i piąć się na wyżyny najnowszej technologii. Ale tutaj przy pomocy prostych środków udało Ci się zbudować zgrabną całość - a to już coś.

Z rzeczy, które troszkę uciekły, to synchronizacja wstrząsu kamery z upadaniem pudełek na początu i czasami dziwne ruchy kamery oraz kadry, co akurat przychodzi wraz z doświadczeniem, więc spoko.

Myślę, że spokojnie zaliczysz i nie masz się czego wstydzić. Tyle z mojej strony.

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarz. Jeśli chodzi o zaliczenie zajęć, to to było w zeszłym roku. Wynik jak najbardziej pozytywny ;)

Mogłem to wszystko oczywiście jeszcze poprawić, ale już czasu nie starczyło.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor
ciekawa animka, a te ślady to jakies particlesy? Pytam z ciekawości, bo nie wiem jak to się je.

dokładnie. najpierw chciałem robić animowaną teksturą, ale cząsteczkami wyszło szybciej i łatwiej