Marek G Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 Witam ostatnio zrobilem animacje budynku mieszkaniowo-uslugowego.Chodzilo o pokazanie czesci wewnetrznej budynku gdzie beda sklepy, parking itp.Renderowalem w vrayu 2-3 min na klatke w rozdz 640x480. Czekam na opinie .Pozdrawiam Marek Budynek wymodelowala moja Ifonka :-) animacje mozna pobrac pod : http://www.marekg.com/animacje/3dv005_lowNet.mov (save target as)
Jonasz_Real Napisano 17 Styczeń 2007 Napisano 17 Styczeń 2007 Bardzo mi sie podoba ta sceneria, jak w Simsach 2 ;) Zabrakło mi traw, i no biegnących ludzików. Tylko tyle mogę się przyczepić.
KLICEK Napisano 18 Styczeń 2007 Napisano 18 Styczeń 2007 Bardzo fajna animacja, jezeli mozna to tak nazwac :) Bardzo przyjemnie sie to oglada, jednak troche szkoda ze nie pokusiles sie o bardziej realne przedstawienie :)
Marek G Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Napisano 18 Styczeń 2007 dzieki chlopaki za dobre slowo.Ograniczony bylem sprzetowo nie mailem czasu na to aby klatke liczyc 6 min, juz niedlogo bede mial mala renderfarme wiec bedzie duzo realniej.pozdr Marek
Cruzh3r Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 hehe, gdybym ja na swoje animki miał więcej czasu też by fajnie wyglądały:D Bardzo mi się podoba że nie ograniczałeś użycia materiałów(odbicia, bump, drzewka cool) 2-3 minuty na klatke, gratuluje wytrwałości. Ja robiłem zaraz pod koniec deadlina i 18sek na klatke, 3 kompy(moja farma). Wsumie nie było na co patrzeć w tle tylko pustynia. BTW: Ludki odrazu mogły by być w pozycji stojącej, rzucają się w oczy tych 2 na początku co zastygli w powietrzu, jakby stali w miejscu (rozmawiali), to wyglądało by bardziej naturalnie. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi