Napisano 17 Styczeń 200718 l Witam ostatnio zrobilem animacje budynku mieszkaniowo-uslugowego.Chodzilo o pokazanie czesci wewnetrznej budynku gdzie beda sklepy, parking itp.Renderowalem w vrayu 2-3 min na klatke w rozdz 640x480. Czekam na opinie .Pozdrawiam Marek Budynek wymodelowala moja Ifonka :-) animacje mozna pobrac pod : http://www.marekg.com/animacje/3dv005_lowNet.mov (save target as)
Napisano 17 Styczeń 200718 l Bardzo mi sie podoba ta sceneria, jak w Simsach 2 ;) Zabrakło mi traw, i no biegnących ludzików. Tylko tyle mogę się przyczepić.
Napisano 18 Styczeń 200718 l Bardzo fajna animacja, jezeli mozna to tak nazwac :) Bardzo przyjemnie sie to oglada, jednak troche szkoda ze nie pokusiles sie o bardziej realne przedstawienie :)
Napisano 18 Styczeń 200718 l Autor dzieki chlopaki za dobre slowo.Ograniczony bylem sprzetowo nie mailem czasu na to aby klatke liczyc 6 min, juz niedlogo bede mial mala renderfarme wiec bedzie duzo realniej.pozdr Marek
Napisano 30 Styczeń 200718 l hehe, gdybym ja na swoje animki miał więcej czasu też by fajnie wyglądały:D Bardzo mi się podoba że nie ograniczałeś użycia materiałów(odbicia, bump, drzewka cool) 2-3 minuty na klatke, gratuluje wytrwałości. Ja robiłem zaraz pod koniec deadlina i 18sek na klatke, 3 kompy(moja farma). Wsumie nie było na co patrzeć w tle tylko pustynia. BTW: Ludki odrazu mogły by być w pozycji stojącej, rzucają się w oczy tych 2 na początku co zastygli w powietrzu, jakby stali w miejscu (rozmawiali), to wyglądało by bardziej naturalnie. Pozdro