kamis16 Napisano 21 Październik 2003 Napisano 21 Październik 2003 Witam. Co o nim sadzicie???? Ja uwazam ze ma spore mozliwosci. Choc szkoda ze nie mozna pocwiczyc na wlasnych modelach... :( No i cena tez powala... Czekam na komentarze. Pozdrawiam
VGT Napisano 22 Październik 2003 Napisano 22 Październik 2003 Ja na razie obejrzałem avi udostępnione przez autorów, więc moje odczucia mogą być niepełne. Myślę, że dla startujących w animowaniu samochodu może być zbawieniem, gdyż ma bardzo intuicyjne i przyjemne sposoby sterowania. Niektóre animacje wyglądały trochę nienaturalnie (podjazd na krawężnik) ale były też takie, które mi się spdobały (np. rajd po pustyni). Ale pisząc na swoim przykładzie (małem juz okazję nieco liznąc animowania - niewiele ale zawsze coś): raczej pozostanę przy standardowym sposobie. Jakoś tak czuję, że w ten sposób będę miał większą kontrolę nad animacją. Tylko ponownie zaznaczam, że powyższe zdania piszę jedynie po obejrzeniu avi (co nieco interface\'u tam pokazano). Z samym plug\'iem nie miałem styczności.
kamis16 Napisano 22 Październik 2003 Autor Napisano 22 Październik 2003 Ja zassalem demo. Ale je ograniczyli tylko do pojazdow zamieszczonych w ich plikach... :( Oczywiscie zdaje sobie ze ogranicza on kontrole nad caloscia, ale jak powiedziales dla poczatkujacych jest po prostu super :) Pozdrawiam...
Moann Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Tez zassalem demo, pocwiczylem i... no jestem w niebo wziety.
Rekomendowane odpowiedzi