Tesaurus Napisano 22 Październik 2003 Napisano 22 Październik 2003 Czy nikt nie renderuje w mayi ? Przeciez ona ma az cztery renderery :D
Sharp Napisano 10 Listopad 2003 Napisano 10 Listopad 2003 ja renderuje w mayi:) I jak narazie jestem na takim poziomie, ze nie widze zadnych problemow:D ,ale do czasu...
nireq Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 ja tam wiem jak zainstalować i trochę się przyglądam interfejsowi a rendering to podobnie jak ty niemam żadnych problemów bo wciskam tą ikonkę i się renderuje może nawet w mental\'u
Tomur Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 szukalem wlasnie tego tematu!!. Mam pytanie: Jakie efekty mozna uzyskac ze standartowego Mental raya zainstalowanego w Maya. Czy tak samo sie go obsluguje ? Bo szczegolnych roznic z rendererem Maya nie znalazlem. Chcialbym poszerzyc choryzonty, jesli nie tutaj to maoze macie jakis artykul albo tutorial No chyba ze jest to w oficjalnym podreczniku Maya ( znowu 500stron?)
Tomur Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 Jak duzo od tego casu sie nauczylem :) Teraz po obejrzeniu kilku tutkow przydalo by sie posluchac troche z praktyki o Hyper -graphie. Jest ktos taki ? PS Jeszcze raz jak ktos bedzie mowil ze brakuje mu watku o Maya to zasmieje sie glosno :>
Rekomendowane odpowiedzi