Jacek12 Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Witam ponownie mam jeszcze coś do pokazania Jest to klinika w Pieszycach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Mówisz, że to klinika jest? Ale tam się idzie przed czy po operacji. Bo mam jakieś niejasne przeczucie, że to jakiś kościół jest. Ale znam przypadek zamiany kościoła w bibliotekę więc. A co do rendera to dodałbym tylko zacieki na murze i jakieś cieniutkie pęknięcia gdzieniegdzie. Jeszcze jedno pytanko. Gdzie są rynny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 23 Październik 2003 Autor Share Napisano 23 Październik 2003 Zamieszam bacry derugi render tylko bawiłem sietroche w pchotoszopie Jest to stary budynek Koło kościołu dlatego tak wyglada Pozdrówko Bakoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Wydaje mi się, że jest troszkę za duży reflection na szybach. Resztę tak jak pisałem. Zacieki możesz bez problemu dorysować w ps. Dodaj też zabrudzenia od ziemi i miejscach zagłębień. Możesz to wszytko dorysować w teksturze, zależy jak wolisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi