drem Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 chyba kazdy z was wie co to sa emotikony na gg;) i moze ktos z was wie jak sie takie wmotikony tworzy? dajmy ze mam juz zrobiona buzke we flashu ale co dalej? prosze o pomoc...
drem Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Napisano 21 Styczeń 2007 a jakbym chcial stworzyc odnosnik do tego gifa? to co mam zrobic... np.
Master Kiełbaster Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 możesz w plikach konfiguracyjnych gg zmienić lub dodaĆ ale to będzie widoczne tylko u ciebie...
piotrek Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Chcesz wsadzić je do GG? Z tego co widzę, emotki w GG przechowywane są w folderze Gadu-gadu/emots/1. Spróbuj tam wsadzić jakiegoś GIF'a i do pliku emots.txt dopisz odpowiednią linijkę. Nie wiem tylko, czy takie emoty będą się poprawnie wyświetlały na innych kompach.
mirach Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Nie będą dopuki odbiorca nie będzie mial tej emotki zapisanej w katalogu i nie będzie mial jej dopisanej w pliku konfiguracyjnym.
Knysha Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Jak chcesz tworzyc to np. w ImageReady. Dopoki developer GG nie wyda danej mordy w basepack'u z emotami w gg to raczej nie pouzywasz...
Rekomendowane odpowiedzi