Napisano 21 Styczeń 200718 l chyba kazdy z was wie co to sa emotikony na gg;) i moze ktos z was wie jak sie takie wmotikony tworzy? dajmy ze mam juz zrobiona buzke we flashu ale co dalej? prosze o pomoc...
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor a jakbym chcial stworzyc odnosnik do tego gifa? to co mam zrobic... np.
Napisano 21 Styczeń 200718 l możesz w plikach konfiguracyjnych gg zmienić lub dodaĆ ale to będzie widoczne tylko u ciebie...
Napisano 21 Styczeń 200718 l Chcesz wsadzić je do GG? Z tego co widzę, emotki w GG przechowywane są w folderze Gadu-gadu/emots/1. Spróbuj tam wsadzić jakiegoś GIF'a i do pliku emots.txt dopisz odpowiednią linijkę. Nie wiem tylko, czy takie emoty będą się poprawnie wyświetlały na innych kompach.
Napisano 21 Styczeń 200718 l Nie będą dopuki odbiorca nie będzie mial tej emotki zapisanej w katalogu i nie będzie mial jej dopisanej w pliku konfiguracyjnym.
Napisano 21 Styczeń 200718 l Jak chcesz tworzyc to np. w ImageReady. Dopoki developer GG nie wyda danej mordy w basepack'u z emotami w gg to raczej nie pouzywasz...