tomy-gun Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Witam wszystkich Mam taki mały problem jestem w trakcie projektowania domu i chciałbym tak zrobić ze gdy ktoś będzie chodił po wnętrzu tego domu to zeby nie można było przechodzić przez ściany tylko zeby z pomieszczenia do pomieszczenia można było się dostać tylko przez otwory drzwiowe. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to z góry dziękuje !!!!!!!!
pecet Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 jak to chodził? chcesz zrobić jakąś interaktywną prezentacje tak?
tomy-gun Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Napisano 21 Styczeń 2007 No właśnie coś w tym rodzaju. Bo kiedy uzywasz funkcji "walk through" mozesz przenikać przez obiekty a mnie chodzi o to ze jak ktoś najdzie na ściane to zeby się zatrzymał i żeby z poomieszczenia do pomieszczenia można się dostać tylko przez otwory drzwiowe
mirach Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Sprawdz w reference czy funkcja walk through w ogole obsluguje cos takiego. A jesli tak, to napewno tam napisze jak to zrobic. Jeśli nie to chyba pozostenie export do jakiegos engine i zrobienie tego tam.
Rekomendowane odpowiedzi