Piun Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 zawisiał mi się windows po resecie wyskoczył komunikat że plik system 32/hall.dll jest uszkodzony, i żebym go naprawił lub wgrał nowy. zrobiłem reinstal windowsa, samo kopiowanie plików instalacyjnych trwało 4 godziny po czym instalacja została przerwana. jak podpinam dysk do innych komputerów - 2 w ogóle nie wstało trzeci działał ale mocno zmulony, okazało się że moge wejśc na 1 z 3 partycji. macie jakis pomysł jak odzyskac pliki z parycji systemowej( C ), i ewntualnie jakim programem można by to zrobic?? z góry dzieki za podpowiedz, jest to dla mnie o tyle ważne że jak wiecie sesja się zaczyna a na tym dysku mam projekty( 3 tygodnie pracy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 podlacz go pod disk duplicator (chocby disk jockey albo edupe) i przerzuc w trybie raw na drugi, sprawny dysk, i wtedy skopiuj plik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 hmm... Jak bardzo Ci zalezy na danych? Jesli bardz, bardzo i jeszcze bardziej, to zamow odzyskiwanie u http://www.ontrack.pl/formularz2.php , co moze dosc drogo kosztowac, no ale dane bedziesz mial. Jesli nie az tak bardzo, to polecam program tejze firmy, EasyRecovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Ja polecam programik recovery my files. jedynym jego mankamentem jest to ze jest komercyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myk_myk Napisano 22 Styczeń 2007 Share Napisano 22 Styczeń 2007 Moim zdaniem lepszy jest "R-Studio" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi