Napisano 21 Styczeń 200718 l zawisiał mi się windows po resecie wyskoczył komunikat że plik system 32/hall.dll jest uszkodzony, i żebym go naprawił lub wgrał nowy. zrobiłem reinstal windowsa, samo kopiowanie plików instalacyjnych trwało 4 godziny po czym instalacja została przerwana. jak podpinam dysk do innych komputerów - 2 w ogóle nie wstało trzeci działał ale mocno zmulony, okazało się że moge wejśc na 1 z 3 partycji. macie jakis pomysł jak odzyskac pliki z parycji systemowej( C ), i ewntualnie jakim programem można by to zrobic?? z góry dzieki za podpowiedz, jest to dla mnie o tyle ważne że jak wiecie sesja się zaczyna a na tym dysku mam projekty( 3 tygodnie pracy).
Napisano 21 Styczeń 200718 l podlacz go pod disk duplicator (chocby disk jockey albo edupe) i przerzuc w trybie raw na drugi, sprawny dysk, i wtedy skopiuj plik...
Napisano 21 Styczeń 200718 l hmm... Jak bardzo Ci zalezy na danych? Jesli bardz, bardzo i jeszcze bardziej, to zamow odzyskiwanie u http://www.ontrack.pl/formularz2.php , co moze dosc drogo kosztowac, no ale dane bedziesz mial. Jesli nie az tak bardzo, to polecam program tejze firmy, EasyRecovery
Napisano 21 Styczeń 200718 l Ja polecam programik recovery my files. jedynym jego mankamentem jest to ze jest komercyjny.