miriam Napisano 24 Styczeń 2007 Napisano 24 Styczeń 2007 hmm, może tym razem pójdzie do końca ;) . . . Pozdrawiam i Powodzenia a tu na początek . . .
Belus Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 no... kurcze zupełnie podobne koncepty mamy... :-) Dopiero teraz zobaczyłem... Powodzenia w bitwie!
Gość obo Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 No ciekawe kto lepiej wykona prace ;) Bo oba koncepty mi się podobają - takie troche fantasy. Powodzenia
miriam Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Napisano 31 Styczeń 2007 nowy dzień i nowy pomysł, z wykonaniem jak zwykle . . . ale cóż na czymś trzeba tablet pomęczyć ;) . . .
miriam Napisano 1 Luty 2007 Autor Napisano 1 Luty 2007 hmm, nie do końca jestem jak na razie z siebie zadowolony :(, ba nawet bardziej jestem nie zadowolony . . . ale cóż efekt widać . . . walka nie ustająca z niewiedzą, perspektywa koloru i efekt atmosfery, leży . . .
maciekG Napisano 1 Luty 2007 Napisano 1 Luty 2007 troszke to takie wsyzstko jest porozmywane..poszarpane.. sprobuj niektore rzecyz ostrzej namalowac..te blizsze..teraz nie bardzo jest sie na czym skupic..
miriam Napisano 19 Luty 2007 Autor Napisano 19 Luty 2007 :mad::mad::mad: niestety jakoś ostatnio brak mi szczęścia do prac i z przyczyn nie zależnych ode mnie muszę zrezygnować z dalszego udziału, sorka następnym razem może pójdzie lepiej. Pozdrawiam i Powodzenia Wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi