Napisano 24 Styczeń 200718 l hmm, może tym razem pójdzie do końca ;) . . . Pozdrawiam i Powodzenia a tu na początek . . .
Napisano 26 Styczeń 200718 l no... kurcze zupełnie podobne koncepty mamy... :-) Dopiero teraz zobaczyłem... Powodzenia w bitwie!
Napisano 26 Styczeń 200718 l No ciekawe kto lepiej wykona prace ;) Bo oba koncepty mi się podobają - takie troche fantasy. Powodzenia
Napisano 31 Styczeń 200718 l Autor nowy dzień i nowy pomysł, z wykonaniem jak zwykle . . . ale cóż na czymś trzeba tablet pomęczyć ;) . . .
Napisano 1 Luty 200718 l Autor hmm, nie do końca jestem jak na razie z siebie zadowolony :(, ba nawet bardziej jestem nie zadowolony . . . ale cóż efekt widać . . . walka nie ustająca z niewiedzą, perspektywa koloru i efekt atmosfery, leży . . .
Napisano 1 Luty 200718 l troszke to takie wsyzstko jest porozmywane..poszarpane.. sprobuj niektore rzecyz ostrzej namalowac..te blizsze..teraz nie bardzo jest sie na czym skupic..
Napisano 19 Luty 200718 l Autor :mad::mad::mad: niestety jakoś ostatnio brak mi szczęścia do prac i z przyczyn nie zależnych ode mnie muszę zrezygnować z dalszego udziału, sorka następnym razem może pójdzie lepiej. Pozdrawiam i Powodzenia Wszystkim