Napisano 24 Październik 200321 l Witam! Oto chcialem sie pochwalic swoimi dwoma prackami. Sa to pierwsze proby koncept artu wiec prosze o wyrozumialosc ;) ... \"ogr\" - klasyczna rasa z wszelakich ksiazek fantasy, koncept utrzymany w komiksowej stylistyce \"Pradawny\" z opowiadan H.P.Lovecrafta... Tak ja go odebrałem. Tylko szkic. Z góry dziękuje za wszelkie komentarze! Pozdrawiam Arh+
Napisano 24 Październik 200321 l Jak na pierwsze proby to calkiem spoko. Zastanawiam sie tylko jak ten pajączek będzie się poruszał chyba troche ślamazarnie. Ogr ma wyraz twarzy jak mój znajomy :). Czekam na wiecej
Napisano 25 Październik 200321 l Widze ze sie pan Lovecrafta i mitów o C\'hthulu naczytał :) Tylko ile to ma z fanstay.. ;) Przyznam ze całkiem fajna kreska, jednak dla mnie raczej to sielankowe bestie niz straszliwe potwory od których mozna posiwiec. Popracuj nad tym..
Napisano 27 Październik 200321 l Pracki mają barzdo fajny styl - a ten potworek na dole po prostu boski:d Pozdr Giorgione
Napisano 28 Październik 200321 l Autor no to następna pracka.. zupełnie nie fantasy ale zobaczcie sami... wiem wiem.. tło do wymiany ;)
Napisano 28 Październik 200321 l Księżycowy nomad? Tło rzeczywiście do wymiany bo strasznie spłaszcza kompozycje i gdyby nie prosty cien pod butami to nomad lezałby na zwyklej planszy.Co do samego obrazka, styl taki lekko komiksowy i całkiem fajnie ujęta postac i jedynie do prostoty kolorów mógłbym sie przyczepic bo to bardziej mi na speeda zakrawa niz na pracke :) Tak czy inaczej masz swoj styl:)
Napisano 28 Październik 200321 l Fajne, charakterne to wszystko, a mi sie ten ostatni obrazeczek podoba.