0-Arh+ Napisano 24 Październik 2003 Napisano 24 Październik 2003 Witam! Oto chcialem sie pochwalic swoimi dwoma prackami. Sa to pierwsze proby koncept artu wiec prosze o wyrozumialosc ;) ... \"ogr\" - klasyczna rasa z wszelakich ksiazek fantasy, koncept utrzymany w komiksowej stylistyce \"Pradawny\" z opowiadan H.P.Lovecrafta... Tak ja go odebrałem. Tylko szkic. Z góry dziękuje za wszelkie komentarze! Pozdrawiam Arh+
Pierzak Napisano 24 Październik 2003 Napisano 24 Październik 2003 Jak na pierwsze proby to calkiem spoko. Zastanawiam sie tylko jak ten pajączek będzie się poruszał chyba troche ślamazarnie. Ogr ma wyraz twarzy jak mój znajomy :). Czekam na wiecej
Cpt.Obvious Napisano 25 Październik 2003 Napisano 25 Październik 2003 Widze ze sie pan Lovecrafta i mitów o C\'hthulu naczytał :) Tylko ile to ma z fanstay.. ;) Przyznam ze całkiem fajna kreska, jednak dla mnie raczej to sielankowe bestie niz straszliwe potwory od których mozna posiwiec. Popracuj nad tym..
giorgione Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Pracki mają barzdo fajny styl - a ten potworek na dole po prostu boski:d Pozdr Giorgione
0-Arh+ Napisano 28 Październik 2003 Autor Napisano 28 Październik 2003 no to następna pracka.. zupełnie nie fantasy ale zobaczcie sami... wiem wiem.. tło do wymiany ;)
Cpt.Obvious Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 Księżycowy nomad? Tło rzeczywiście do wymiany bo strasznie spłaszcza kompozycje i gdyby nie prosty cien pod butami to nomad lezałby na zwyklej planszy.Co do samego obrazka, styl taki lekko komiksowy i całkiem fajnie ujęta postac i jedynie do prostoty kolorów mógłbym sie przyczepic bo to bardziej mi na speeda zakrawa niz na pracke :) Tak czy inaczej masz swoj styl:)
biglebowsky Napisano 28 Październik 2003 Napisano 28 Październik 2003 Fajne, charakterne to wszystko, a mi sie ten ostatni obrazeczek podoba.
Rekomendowane odpowiedzi