Napisano 25 Październik 200321 l Z powodu naglego natloku roznych rzeczy do roboty i zwiazanego z tym braku czasu pilnie sklad poszukuje kogos zajmujacego sie tworzeniem map a szczegolnie uksztaltowaniem terenow. Mile widziana znajomosc narzedzi mapperskich dla Q1/Q2 oraz edytora map programu 3d Game Studio (WED)
Napisano 27 Październik 200321 l No zgłąszjcie się:) bo bez tego nasz projekcik nie ruszy z miejsca:(
Napisano 27 Październik 200321 l Bo nikt nie zna sie na tych programach :D Tak na serio to ja 1 raz o takich słyszę [lol] Pozdr Giorgione
Napisano 29 Październik 200321 l Trzeba będzie jeszczę gdzieś taki wątek walnąć może na jakimś bardziej wyspecjalizowanym portalu hmm :|
Napisano 30 Październik 200321 l heh :) wiecie ja pierwszy raz slyszalem o tym progsie jak sie bawilem w programowanie i wtedy widzialem jakas stronke o tworzeniu gier i tam bylo forum mozna dac watek na jednym taki postaram sie znalezc...
Napisano 30 Październik 200321 l znalazlem http://warsztat.mmogspot.com/forum/ ale jeszcze jest pewnie duzo innych takich :)
Napisano 31 Październik 200321 l To szukaj i dawaj w imieniu zapracowanego Sylwiusza ! Nie zapomnij podawać jego maila niech go zawalą :D A i linków do naszych forów i strony by się ludziki zachęciły !!
Napisano 28 Listopad 200321 l ej a moze byc qoole bo w tym cos tam kiedys robilem dal zabawy a poza tym ten prog najbardziej chyba przypomina 3ds :)
Napisano 29 Listopad 200321 l Walczcie.... albo czas się za naukę wziąść ;) - te programy nie są trudne :) pozdrawiam
Napisano 3 Grudzień 200321 l Święta prawda Boowa. Za naukę też trza się wziąć ale niestety nie związaną z KLem tylko bardziej prozaiczną :(
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor Originally posted by gelart ej a moze byc qoole bo w tym cos tam kiedys robilem dal zabawy a poza tym ten prog najbardziej chyba przypomina 3ds :) MOZE BYC
Napisano 28 Grudzień 200321 l a nie latwiej w radiantach ? te progsy sa prosciutkie w obsludze i mysle ze sporo osob sie na tym zna..chyba ze silnik nie pozwala czy cos.. ale programowanie to czarna magia dla mnie wiec nie krzyczcie