Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ahoj

narazie dalem sobie spokoj z czarna perla , stwierdzilem ze z tabletem lepiej mi pojdzie, a tablecik jest juz tuz tuz ;) korzystajac z chwili wolnego czasu ot co "nabazgralem" Zajelo mi to jakies yy z 8h-9h ciaglej pracy hehe

KOMENTARZE OCZYWISCIE MILE WIDZIANE :)

pozdro

theforgottenworldfinalsmf4.jpg

pozdro

EDIT: SORKI nie wiedzialem ze zmienil sie regulamin :)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Caspik: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek.

Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian.

W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.

[edit]

spoko. dlatego nie usunąłem tematu od razu ;]

Napisano

te kreski sa przerostem formy, ogolnie rewelka ale jak mowie z tymi paskami znowu przekombinowales...

Napisano
Caspik: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek.

Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian.

W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.

Za dawnych czasów pierwsze miłe posty typu Zmień temat wątku raczące poprawiać humor autora należały do Marcina :D, nie ma to jak radość autora jest jest dostałem 1 komenta :DD

(ok koniec bo bana dostane :P )

A propo pracki bardzo mi sie podoba, ciekawy klimat, kompozycja i ta palemka u gory fajnie wygląda. Mam tylko 1 prosbe Caspik, może troche dziwną ale czy mogłbyś pokazać prace bez tych lini poziomych tak jakby przeplotu tv :) byłbym wdzięczny :)

Pozdro

Napisano

A dla mnie troche ta praca jest dziwna. Taka mało czytelna.

Napisano

na prosbe Shalivana i eax'a pracka bez "lini TV" theforgottenworldfinalson7.jpg

obo: a moglbys jakos konkretniej wskazac co sprawia ze jest ona nieczytelna?

Za dawnych czasów pierwsze miłe posty typu Zmień temat wątku raczące poprawiać humor autora należały do Marcina :D, nie ma to jak radość autora jest jest dostałem 1 komenta

hehe racja... tak sie ucieszylem z tego posta ze az podskoczylem :P

w planach mam jeszcze pobawic sie z camera mappingiem ale pewnie mi nie wyjdzie ;)

pozdro

Napisano

zwieksz kontrast, szczegolnie tla...

Napisano

Mysle, że tak konkretnie to Fajne a nawet Bardzo. Ten TV filtr raczej nie potrzebny.

Te promienie wychodzące z tej kwadratowej dziurty w budowli po prawej...Jest ich chyba kilka a powinien być racej jeden no i wydaje mi się, że powinien szybciej zanikać.

To taka drobna uwaga z mojej strony.

Pozdro.

Napisano

wrzucam jeszcze fotki z ktorych korzystalem ;) bylo ich troche wiecej ale nie wszystkie zapisalem ;)

zdjeciaforgottenworldso1.jpg

CzAk1- rzeczywiscie promien powienien byc jeden i wczesniej zanikac ;) ale juz nie chce mi sie poprawiac ;p

dzieki za wszystkie komenty

pozdro

Napisano

Chodziło mi o to, że wszystko się zlewa i nie czuć odległości (głębi pracy). Te murki po lewej są zapewne w założeniu znaaacznie bliżej niż ta budowla, a wygląda jaby były na tej samej odległości. Tło jest troche zabardzo rozmazane...

Napisano

i tu sie z Toba zgodze ;) nie zwrocilem uwagi na to ze wygladaja jakby byly w takiej samej odleglosci , te skalki mialy sie konczyc wczesniej...i wczesniej sie konczyly, a pozniej juz sie nawet nie zorientowalem ze sa dalej niz byc powinny. A z tym rozmytym tlem to nie jestem przekonany , dla mnie wydaje sie ze tlo jest ok ;)

dzieki

pozdro

Napisano

No i mi sie podaoba :) bo często takie linie maskują niedociągnięcia :D dzięki za wrzucenie bez tego "przeplotu"