Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Audi TT

Moje pierwsze podejscie do samochodu i jeszcze niektore rzeczy nie wychodza mi dobrze, wiec prosze o wyrozumialosc i sugestie :)

Oto kilka renderow.

render1.jpg

render2.jpg

render3.jpg

render4.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam na forum i życze powodzenia. Jeżeli chodzi o konstruktywną krytykę to (pomijając to że nie jestem expertem) to wydaje mi się że powinno być większe zaokrąglenie między maską a resztą autka. Ale poczekaj aż wypowiedzą się nasi forumowi znawcy tematu :D

Pozdrawiam

Napisano

szybko ci to idzie.Zeby moc ci pomoc to najlepiej jak zapodasz siateczke low odrazu bedzie widac co gdzie do poprawy.

Napisano
  • Autor

Hmm... chyba za szybko mi to idzie :)

ok, oto siateczka.

siatka.jpg

zauwazylem sam kilka bledow na dachu :), ale teraz nie mam czasu tego poprawiac.

Napisano
  • Autor

Kolejny render

render7.jpg

i siatka:

siatka1.jpg

Mam maly problem, bo po uzyciu Chamfera na krawedziach wlotow powietrza na zderzaku przednim. To w rogach powstaly zalamania po nalozeniu meshsmooth. Hmmm nie wiem jak tego sie pozbyc. (na renderze tego nie widac zbytnio, ale na zblizeniu wyraznie widac)

Napisano
  • Autor

Wczoraj troszke zdjec sie naogladalem :) i znalazlem taka wersje TT po tuningu

ref.jpg

wiec teraz moja praca bedzie w tym kierunku podazala :)

kolejny render

render8.jpg

Teraz mam malo czasu. Wiec prace beda szly bardzo powoli. Mysle :) ze do konca roku sie wyrobie :)

Napisano

coz.... w modelowaniu sie wyrobisz ale nie spiesz sie bo nikt cie tu nie pogania, siateczke popraw bo masz w niej balagan, ukladaj ja z glową a nie jak leci, ukladaj ja tak aby pozniej latwiej mozna bylo zrobic wyciecia itp. i nie zageszczaj jej niepotrzebnie jak na dachu, im luzniejsza tym ladniejsza powierzchnia i latwiej nad nia zapanowac :)

Napisano
  • Autor

hmmm :) spieszyc sie nie spiesze, narazie robie porzadek na przodzie samochodu :) dach bedzie pozniej i tyl na samym koncu