Napisano 25 Październik 200321 l Audi TT Moje pierwsze podejscie do samochodu i jeszcze niektore rzeczy nie wychodza mi dobrze, wiec prosze o wyrozumialosc i sugestie :) Oto kilka renderow.
Napisano 25 Październik 200321 l Witam na forum i życze powodzenia. Jeżeli chodzi o konstruktywną krytykę to (pomijając to że nie jestem expertem) to wydaje mi się że powinno być większe zaokrąglenie między maską a resztą autka. Ale poczekaj aż wypowiedzą się nasi forumowi znawcy tematu :D Pozdrawiam
Napisano 26 Październik 200321 l szybko ci to idzie.Zeby moc ci pomoc to najlepiej jak zapodasz siateczke low odrazu bedzie widac co gdzie do poprawy.
Napisano 26 Październik 200321 l Autor Hmm... chyba za szybko mi to idzie :) ok, oto siateczka. zauwazylem sam kilka bledow na dachu :), ale teraz nie mam czasu tego poprawiac.
Napisano 26 Październik 200321 l Autor Kolejny render i siatka: Mam maly problem, bo po uzyciu Chamfera na krawedziach wlotow powietrza na zderzaku przednim. To w rogach powstaly zalamania po nalozeniu meshsmooth. Hmmm nie wiem jak tego sie pozbyc. (na renderze tego nie widac zbytnio, ale na zblizeniu wyraznie widac)
Napisano 28 Październik 200321 l Autor Wczoraj troszke zdjec sie naogladalem :) i znalazlem taka wersje TT po tuningu wiec teraz moja praca bedzie w tym kierunku podazala :) kolejny render Teraz mam malo czasu. Wiec prace beda szly bardzo powoli. Mysle :) ze do konca roku sie wyrobie :)
Napisano 28 Październik 200321 l coz.... w modelowaniu sie wyrobisz ale nie spiesz sie bo nikt cie tu nie pogania, siateczke popraw bo masz w niej balagan, ukladaj ja z glową a nie jak leci, ukladaj ja tak aby pozniej latwiej mozna bylo zrobic wyciecia itp. i nie zageszczaj jej niepotrzebnie jak na dachu, im luzniejsza tym ladniejsza powierzchnia i latwiej nad nia zapanowac :)
Napisano 28 Październik 200321 l Autor hmmm :) spieszyc sie nie spiesze, narazie robie porzadek na przodzie samochodu :) dach bedzie pozniej i tyl na samym koncu