Swinger76 Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 Jak w tytule narazie głowa bo nie sądze żebym dopóki nie kupie ramu zdołał zrobić duzo więcej...może będzie popiersie!Pracka inspirowana ale narazie nie powiem czym...domyslni sie zorientują.To moja druga głowa ever.C&C most wanted
Swinger76 Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 Mału upek ...mało zainteresowanych widze mimo to nie spałem i działałem dalej z moim headem...oto co powstało...mam juz pomysł na fajny render ale do tego jeszcze daleko!Czekam na rady i krytyke.Pozdrawiam
piotrek Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 RAM na pewno nie jest przeszkodą :p Brzydkie te rogi.
peterr Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 ehm dałeś siatke ,wygląda na low poly więc chyba RAMu Ci nie braknie:P bez konceptu ciężko komentować..
Swinger76 Napisano 2 Luty 2007 Autor Napisano 2 Luty 2007 a więc co do konceptu to mam go w swojej głowie...a inspiruje sie obrazkami dotyczącymi pewnej gry :) @piotrek : co masz na mysli z tymi rogami?znaczy co bys poprawił?
piotrek Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 Wyrzuciłbym je :p To po prostu kwestia konceptu, którego, jak zauważył Radzisz, nie pokazałeś.
Swinger76 Napisano 4 Luty 2007 Autor Napisano 4 Luty 2007 mały upek. w związku z sesja nie bardzo mam czas na częsta prace w maksie. @ Piotrek - posłychalem Twojej rady Oto co udało mi się stworzyc i mały render z teksturami...do dopracowania jeszcze:) c&c most welcome:)
Rekomendowane odpowiedzi