Napisano 30 Styczeń 200718 l Jak w tytule narazie głowa bo nie sądze żebym dopóki nie kupie ramu zdołał zrobić duzo więcej...może będzie popiersie!Pracka inspirowana ale narazie nie powiem czym...domyslni sie zorientują.To moja druga głowa ever.C&C most wanted
Napisano 2 Luty 200718 l Autor Mału upek ...mało zainteresowanych widze mimo to nie spałem i działałem dalej z moim headem...oto co powstało...mam juz pomysł na fajny render ale do tego jeszcze daleko!Czekam na rady i krytyke.Pozdrawiam
Napisano 2 Luty 200718 l ehm dałeś siatke ,wygląda na low poly więc chyba RAMu Ci nie braknie:P bez konceptu ciężko komentować..
Napisano 2 Luty 200718 l Autor a więc co do konceptu to mam go w swojej głowie...a inspiruje sie obrazkami dotyczącymi pewnej gry :) @piotrek : co masz na mysli z tymi rogami?znaczy co bys poprawił?
Napisano 2 Luty 200718 l Wyrzuciłbym je :p To po prostu kwestia konceptu, którego, jak zauważył Radzisz, nie pokazałeś.
Napisano 4 Luty 200718 l Autor mały upek. w związku z sesja nie bardzo mam czas na częsta prace w maksie. @ Piotrek - posłychalem Twojej rady Oto co udało mi się stworzyc i mały render z teksturami...do dopracowania jeszcze:) c&c most welcome:)