@seba@ Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Czesc postanowilem wymodelowac dziewczyne, narazie twarz, nie skonczina jeszcze ale mowcie co jest nie tak. Wlosy to taka przymiarka narazie.
@seba@ Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 i jeszcze 2 ujecia. Jak zrobic teksture ust, bylbym bardzo wdzieczny.
@seba@ Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 I mam jeszcze pytanko, mianowici wie ktos jak zrobic ustawic material skory, ust oraz oczu (v-ray). Nigdy jeszcze nie robilem czlowieka wiec pytam. Pozdrawiam i czekam na komentaze
jedi-killer Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 glowa prawie ok ale po co te biale plamki i pasek przez glowe??
@seba@ Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 pasek, bo jescze weld vertexow trzeba zrobic, biale plamy to dziury w siatce, zalatam je oczywiscie. To taki test, jeszcze duzoooo pracy przedemna. Prosze pomozcie z tymi materialami do v-ray\'a
Bobby_digital Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 symmetry zarzuc a nie weld vertexy oczy --> http://www.antropus.com/english/tutoolho2.htm tam jest tez tut to textury oka. a skore musisz namalowac texture mape odbic i mape bump. :):)
@seba@ Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 Ale przeciez skore mozna zrobic tekstura proceduralna? efekt chyba tez jest dobry. Latwo powiedziec namalowac :-), narazie kiepsko wladam photo shop\'em, jest moze jakis tut, bo ten co kiedys byl w newsach juz nie dziala. :-(
Bobby_digital Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Ja jakos namalowałem a w photoshopie nic nie robilem wczesniej. a posluzylem sie tym tutorialem... polecam http://www.3dm-mc.com/tutorials/maya/texturing/
@seba@ Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 dzieki, pobawie sie, moze tez mi wyjdzie. Uzywalas texportera?
Bobby_digital Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Tak, uzywalem. plus bedziesz musial zmapowac glowe jak masz macx6 to tam jest nowa fajna funkcja relax UVs :)
Rekomendowane odpowiedzi