TIMOTI Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 mam problem bo niewiem w czym zrenderowac scene zeby wygladala ona jak by ktos ja recznie robil da sie moze w brazilu lub w scaline czy w innym z gory wielkie dzieki za pomoc
dr Ug Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 ...... A nie mozesz sobie wyrenderowac normalnie i przerobic np. w Photosklepie?
blood_brother Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 mozesz tez pobawic sie finalToonem z final rendera. Po instalacji w folderze help jest dosc ciekawy tutek o tym. Pozdro[piwo]
TIMOTI Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 DruG ale w ps niewyjdzie chyba taki efekt ze obrazek bedezie wygladal taki jak np w komiksie w bajkach itp ale dzieki a moze sie myle co do psa ? blood_brother dzieki tylko skad mozna pobrac final rendera ??
dr Ug Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Bylo mowic, ze chodzi Ci o efekt toon. \"Recznie\" zrozumialem rodem z Paintera :P
l_lewandowski Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Witam! Material toon jest chyba we wszystkich rendererach (Final, Brasil...) (VRAY\'a nie mialem wiec tam nie wiem). W MAX R5 i R6 jest ink material. Mozna tez zrobic taki material samemu, tutorial jest na 3D luvr. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi