oxygenn Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 Takie male cos... pomysl przyszedl jak zwykle na polskim... chce to umiescic na stronie poczatkowej mojej nowej strony, wiec prosze o krytuke... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brolias Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 hmm.ciekawe a zarazem dziwne (jak dla mnie). A to ma byc na stronie wizytowej (takie cos jak ta pierwsza strona np. na http://www.mangazyn.pl) czy normalnie poczatkowej?a tak poza tym to taki efekt mial byc wglebienia w siatce czy taki widok jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxygenn Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 ma byc dziwne.. :D heh... jeszcze nie wiem... :D a efekt wglebienia mial byc, jak najbardziej... :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 witam... ja bym jeszcze popracował nad tym...z opisu wydaje mi się że chcesz z tego zrobic logo :) looknij na thread z wybieraniem logo...podpatrz metody...i przebajeruj swoją prackę :] narazie ubogo wyglada wykorzystanie Photoshopa w tej pracy :) ale podłoga mi się podoba :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxygenn Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 :] taaak... to nie jest logo.... logo to to wielkie P.... a do tej sceny nie uzywalem photoshopa.... ...tylko 3ds max 5.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 Ładne, troszke dziwne... Sam bardzo lubie projekty z polskiego :) Najlepsze pomysly sa jednak na Przysposobieniu Obronnym :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 szkoda tylko ze piwko zakazalo wyswietlania obrazkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi