oxygenn Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 Takie male cos... pomysl przyszedl jak zwykle na polskim... chce to umiescic na stronie poczatkowej mojej nowej strony, wiec prosze o krytuke... :D
Brolias Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 hmm.ciekawe a zarazem dziwne (jak dla mnie). A to ma byc na stronie wizytowej (takie cos jak ta pierwsza strona np. na http://www.mangazyn.pl) czy normalnie poczatkowej?a tak poza tym to taki efekt mial byc wglebienia w siatce czy taki widok jest?
oxygenn Napisano 27 Październik 2003 Autor Napisano 27 Październik 2003 ma byc dziwne.. :D heh... jeszcze nie wiem... :D a efekt wglebienia mial byc, jak najbardziej... :d
Phantom Napisano 27 Październik 2003 Napisano 27 Październik 2003 witam... ja bym jeszcze popracował nad tym...z opisu wydaje mi się że chcesz z tego zrobic logo :) looknij na thread z wybieraniem logo...podpatrz metody...i przebajeruj swoją prackę :] narazie ubogo wyglada wykorzystanie Photoshopa w tej pracy :) ale podłoga mi się podoba :) pozdrawiam...
oxygenn Napisano 28 Październik 2003 Autor Napisano 28 Październik 2003 :] taaak... to nie jest logo.... logo to to wielkie P.... a do tej sceny nie uzywalem photoshopa.... ...tylko 3ds max 5....
Mateusz Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 Ładne, troszke dziwne... Sam bardzo lubie projekty z polskiego :) Najlepsze pomysly sa jednak na Przysposobieniu Obronnym :) Pozdrawiam
klower Napisano 1 Listopad 2003 Napisano 1 Listopad 2003 szkoda tylko ze piwko zakazalo wyswietlania obrazkow...
Rekomendowane odpowiedzi